14. dec, 2018

I can feel your halo sjunger Beyoncé. Jag har väl aldrigt tänkt på vad det är hon sjunger om....

Idag syntes bildens himlafenomen från vår balkong! Halofenomen!

Ser ni två parallella regnbågar och en regnbåge "upp och ner". Så häftigt!

I revybubblan så har Annica slutredigerat programboken och skickat den för tryck! Nu är det bara "Reservation för överraskningar" som kan ändras!

 

Nu ska resten av dagen ägnas åt textplugg, textplugg och koreografignugg! En helt vanlig fredag i december!

 

13. dec, 2018

När publiken sätter sig på plats i salongen så har många, många personer lagt ner ett ofantligt stort arbete för att revyn ska bli ..... X-tra bra!

Idag har jag, petimetern, fått den stora äran att korrekturläsa programboken! Annica har gjort ett jättefint jobb och ni ser framsidan här brevid. Hans-Erik har framgångsrikt jagat annonsörer och nu börjar vi se resultatet! Åtminstone en annonsör har förstått årets tema och anspelat på det i sin annons! Kul!

Nu har jag skickat petiga småändringar till Annica.

Tidigare idag har vi dessutom kollat priser på grejer till serveringen, haft kontakt med turistbyrån, reviderat fribiljett/gästlistor, haft kontakt med företaget som levererat tröjor till serveringspersonalen för kompletteringsbeställniNg och packat ner kläder som ska med till helgens rep.

Idag har vi dessutom bokat biljetter för att åka och se Lännviksrevyn! Äntligen får vi till det! 20 januari, när vi spelat em-föreställning, slänger vi oss i bilen och drar till Öje!!!

På ett lunchmöte för företagare idag fick vi frågan vad vi jobbar med!!!! Den frågan besvaras under tiden okt-feb med: ”Vi jobbar med Björborevyn!”. Mötesledaren blev nog lite impad av vårt engagemang för han lovade lägga ut en länk med tips om att besöka oss! Sånt tackar vi för🙏🎭

 

12. dec, 2018

Ikväll ska vi äta julbord med Ingmarsspelens styrelse. Detta gör vi för att Hans-Erik blivit invald i styrelsen. Så trevligt!

Vi är ju numera Nåsbor, om än på deltid, då vi sedan drygt ett år äger ett fritidshus i Nås. Vårt smultronställe för energiladdning!

Julbordet serveras på Ryggåsstugan, ett mysigt ställe vid Snöån! Vi åt afternoon tea där i höstas och det borgar för att det blir en lyckad kväll med god mat!

Vår egen stuga får inget besök den här gången. Det är i allra högsta grad en SOMMARstuga så det är inte så värst gästvänligt där den här tiden på året! Däremot kan jag tänka mig att det passar ypperligt att bo där i Ingmarsspelstider!

Både jag och Hans-Erik har varit med som statister i spelet och ser fram emot att få vara en del av runtomkringjobbet också!

 

 

11. dec, 2018

Medan jag bakade så gjorde jag koreografi till ett nummer....

OK, jag fick fortsätta när brödet var klart, men ingen tid får förfaras! Nu finns det i alla fall placeringar, steg och vift med armar! Armviftet kommer att förstärkas av ärmarna på toppen och vice versa!

Ett samtal med Eva Ö gav planering för kommande helgs rep! Nu börjar det hända grejer! Orkestern i diket och vi får myggor. Det ska bli kul samtidigt som det nu börjar ställas högre krav! Puh!

 

10. dec, 2018

Idag har det hänt grejer!

Fredrik fick besked om att hans lägenhet äntligen är färdigrenoverad! Innan han lämnade oss för att flytta tillbaka så hämtade vi fröknarna Norgren då deras pappa var på tjänsteresa och mamman skulle fixa håret.

Vi fixade ett ståtligt Nobelmellis med nybakade italienska baguetter, lussekatter och saffransbiscotti! Alla lät sig väl smaka!

Lite senare kom den nyfrissade mamman på Nobelmiddag. Den bestod av makaroner och falukorv och vackert skuren paprika i olika färger. Till efterrätt bjöds det en finskuren fruktsallad med russin och hyvlad choklad.

Nu har tjejligan åkt hem för att se julkalendern och jag kommer att bänka mig framför Nobelfesten.

På revyfronten inte så mycket nytt idag. Åter till det jobbet imorgon!