10. apr, 2021

Efter att ha laddat revyserveringens kylskåp med grejer inför möte imorgon så drog vi till stugan. Där fick jag en riktig naturupplevelse, inklusive hög puls! En av tre älgar fick jag med på film. Vilken känsla att vara så nära!
Isen är nu helt borta från sjön och vattnet glittrar som guld! Det är kyligt och blåsigt men vi njuter!

9. apr, 2021

Jag vet inte vad det är som gör att jag tycker att det är är så pinsamt?
Jag skäms så jag rodnar för mig själv!
Puh!

8. apr, 2021

Hade ett kreativt telefonmöte med ressigörMonika igår.

(Bilden är dock från upptaktsmöte inför revyn 2020. Dagen till ära hade Monika fått en egen stol! Den står ihopvikt i ett förråd nu.)

Jag ville diskutera speltider och lite annat inför kommande säsong.

Spelschemat spikade vi och nu kan jag meddela att om ni vill besöka premiären på  "Cirkus Bling Bling" så spara datumet 15 januari 2022. Klockslag meddelas senare.

Vi hann också diskutera olika frågor om deadline för textskrivning, när ska vi börja repa i flöde (=alla nummer i rätt ordning), repintensitet m m, m m.

Det är inte klokt så mycket vi hann med att prata om.

Ville visa gänget att det är saker på gång så jag la ut den del av schemat vi spikat, nämigen speldatumen. Då kom som ett brev på posten frågan "Och innan dess då? När ska vi repa?". Det slutade så klart med att jag redan nu lagt ut hela schemat trots att mycket är preliminärt än.

Om vi är taggade?

Inte så lite heller!

7. apr, 2021

En bra dag som började med ett ping i telefonen redan innan vi steg upp (OK - kl 08.30 men ändå)!Din ansökan är godkänd!

Go'frukost med äggröra och rökt lax!

Förmiddagen fortsatte med att BOKEN kom i postlådan!

Ping i telefonen igen! Skorna som ska rädda mina sönderpromenerade fötter hade kommi! Där tog det slut på den goda turen då det låg två olika storlekar i kartongen. Ett telefonsamtal så var det löst så det var väl inte så illa!

Balkonghänget i solen går inte av för hackor heller.

Vi har dessutom nästan gjort klart en tävling till ett kommande möte!

Och snart telefonmöte med ressigörMonika!

Flyt di kallar't!

6. apr, 2021

Nu har jag skrivit en text......

Jag fick helt plötsligt feeling och kom på hur jag vill ha det! Maken försökte prata med mig, men jag var inte kontaktbar!

Han är van!

När jag är i mood så är det ingen idé att prata med mig förrän jag fått ner mina idéer på pränt.

Nu ligger det en text i revyns gemensamma idélåda. Om du som läser detta är med i det gänget så kan du gå in och läsa. Om du inte är det, så får du helt enkelt vänta tills januari 2022. OM den blir med i revyn vill säga. Det är inte nån garanti för att det ligger i lådan. 

Man kan väl säga att texten handlar om att vara chic........