27. feb, 2020

Från en liten revy i en gillestuga till flera utsålda hus i större lokal! Från 25 besökare till 1.800! 

Lännviksrevyn på framsidan av senaste exemplaret av tidningen Svensk Revy!

Tar av mig hatten och bugar för det gänget.

Vidare kan jag meddela att jag fått en ny artistfavorit. En person jag inte ens visste fanns. Jag gillar programmet Jill's Veranda. Är inget större fan av country, men programupplägget är bra! Första programmet höll för mina förväntningar. Miriam Bryant var lika bra som jag hoppats. Andra programmet däremot........ Mikael Wiehe..... njae..... han var en egotrippad "gubbe" - enligt min mening. Men nu tredje, Emil Svanängen alias Loney Dear, DÄR fick jag en ny favorit! Härlig röst, bra inställning och ödmjuk. Har ni inte sett programmet så rekommenderar jag det starkt!

Idag har jag laddat upp alla filmande programpunkter från förra årets revy. Mer än 30 st faktiskt! De fanns i min Dropbox ett tag men någon (inte jag själv) raderade alla när den personen bara skulle ta bort sig själv från mappen. Så kan det gå! Nåväl alla filer fanns på en extern hårddisk så nu är de återställda. Vill ju väldigt gärna ha allt dokumenterat. Kanske någon i framtiden är vill se. Kanske jag själv t o m när jag sitter i gungstolen och drömmer mig tillbaka.

Bokade nyss in ett uppföljningsmöte med Annica, vår scenograf och layoutare och allt som har med trycksaker och sociala medier att göra. 

Marknadsgruppen hade möte igår.

Det råder aktivitet även fast det inte märks.

Tjoho! 

 

26. feb, 2020

Det har inte varit något fel på den, men den är trots allt 3,5 år och jag tyckte det kunde vara dags för en ny.

Jag har dragit mig för det då jag tycker det är så himla trist att byta något som ändå funkar. Jag har också dragit mig för omaket att göra ominstallationer och flytta data mellan den gamla och den nya.

Vad jag pratar om?

En ny telefon.

Nu är det gjort och gissa om det var lätt? Jättelätt!

"Lägg de båda enheterna bredvid varandra" stod det i instruktionen. Ha, tänkte jag, så löjligt! Men jag gjorde som det stod och de började direkt "connecta" med varandra. Det var bara att fylla i några lösenord så var alla mina data överförda till den nya telefonen! Kontakter, appar, foton..... ALLT!

Sedan rensade jag den gamla (ja, jag loggade ut ur icloud först!!!) och nu är den tom på personliga grejer. 

Easy like a plätt!

I detta nu börjar marknadsgruppen i revyn sitt uppföljningsmöte för att diskutera vad som varit och vad som ska bli....... och sen tror folk att det är slut på revyn för den här gången 🤪

 

25. feb, 2020

Nu är det spännande!

Per, som filmade föreställningen, har levererat filmen. Inte till mig, så jag har inte sett den ännu. Men den är på gång.

Per själv hade tittat på filmen medan han redigerade och han tyckte att det var en bra föreställning. När han filmade så hade han inte tid att titta.

Jag ser fram emot att se det från publikens håll. När man står på scen så har man inte en aning om hur det ser ut.

Nu ska vi käka en pizza bianco och se på hockey.

Tjoho!

24. feb, 2020

Det var landlöst idag vid Nåsen Nu står det inte på förrän sjön sköljer. Ifjol rodde vi runt i issörja den 29 april.

Har fått låna en hel pärm med verifikationer av revyns kassör idag. Det måste nog vara något fel på mig som tycker att det är så intressant att hålla ordning i finanserna. Nu har jag grottat in alla siffror i ett excelark. Wow när siffrorna stämmer åt båda håll. Endast små frågetecken kvar nu.

De sista blommorna från revybesökare står fortfarande i en vas här. Det är inte många kvar men jag tycker om att arrangera om dem så att de står sig länge. Får nog bli en köpebukett till helgen!

23. feb, 2020

Jaaaa! Premiärhäng på balkongen!

Ifjol, efter en revyperiod med mycket strul, drog vi en vecka till Kanarieöarna för att pusta ut!

I år har vi haft en betydligt bättre spelperiod. Inte ens jag, som brukar tråna efter att resa, har känt något sig efter att dra iväg.

Inte desto mindre var det himla skönt att termometern visade +16 i solen. I lä är det ljuvligt skönt! Det behöv både sittunderlag och jacka men vad gör väl det?

Bilden fick jag beskära rejält för även om jag ägnade första halvtimmen åt att röja så finns en del kvar att önska!

Nu ska vi snart dra iväg på konsert. Måste/vill ju ha koll på vad revykollegorna gör så här i ickesäsong! Det är Peter som ska kollas den här gången!