1. dec, 2021

När vi tittar in i revyns klädförråd så kan man ju tro att där finns ALLTING!

Men när vi ska ha något väldigt speciellt så behöver vi såklart ibland komplettera. Då är det extra kul att gå på t ex "Myrorna" för att botanisera! Idag har vi fixat ett speciellt klädplagg som ska vara med i en sketch. Speciellt pga att plagget ska rymma en annan omgång kläder under.

Ofta är det nämligen så att vi har så superkort tid mellan nummer att man måste ha dubbla uppsättningar på sig. Sen river man av sig det yttre när det är dags för nästa.

På t ex Myrorna så "Handlar man med hjärtat" enligt deras egen utsago. Det är återvinning, man gör social nytta och personer får arbetsträning. Man bidrar till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle! 

Bra va!?

WIN WIN

30. nov, 2021

Idag har jag pratat ihop mig med "LjudBengan".

Han driver företaget Ljud & Ljusteknik i Insjön. De kommer att sköta vårt ljud & ljus för andra gången nu i vinter.

Bengt Bengan Norling har till sin hjälp Anton Back. Anton är den som är på plats varje rep och föreställning och ser till att det låter som det ska och att det ser ut som det ska.

Vi har lagt upp tidplan för när de ska rigga all utrustning så att vi inte ligger i vägen för varandra.

Vi trivs alldeles utmärkt med båda två och hoppas att de trivs lika bra med oss. 

Det kan ibland vara "slagsmål" om att få vara på scenen när det är som mest jobb för alla. Det händer att vi repar samtidigt som scenarbetarna snickrar på grejer precis bredvid oss.

Det är både rörigt och kaosartat ibland, men samtidigt alldeles underbart! Stämningen i det här gänget går inte av för hackor!

Idag har jag också limmat 50 st pappersrosor på rekvisita som ska användas i ett musiknummer. Det jag ville ha fanns inte att köpa färdigt och då får man fixa själv.

 

29. nov, 2021

Vad håller han på med? Thomas använde hela kroppen när vi repade igår! Han testade olika dialekter också. Kläder då? Vad ska han ha på sig?

Ja det är tusentals detaljer som ska slipas på innan Premiären!

Måndagar den här tiden på året innebär återhämtning efter helgrep och mycket administration som måste komma ikapp!  I lördags hade vi dessutom Öpoet rep md både biljettförsäljning och servering.

Flera kvinnor i serveringsgänget kom och frivilligjobbade i serveringen. Tomas och Hans-Erik tog emot biljettbokningar. Ensemble och orkester gav järnet med musikrepet.

Vilket team vi är!

25. nov, 2021

Igår hade vi bokat tid för säsongsinfluensavaccin. Maken fick samtidigt tid för tredje dosen Covidvaccin.

Jag var inställd på att tjata till mig en tredje dos jag också, men behövde inte ens fråga. När jag lämnade över min blankett frågade de om jag ville ha den tredje när jag ändå var där! Jippie!

Nu sitter vi här med ömma överarmar båda två, men tacksamma för att vården funkar så bra här i Borlänge (Kvarnsvedens vc)!

Nyss fick vid en bild på Messenger från SnickarPer. Han är nu nästan klar med grundarbetet inför utbyggnad av vår stuga. Det är mycket jobb innan det är klart, men jag drömmer om gardiner och nya påslakan!!! Och hemma i Forssa förbereder vi för ett nytt kök. Varför göra något i lugn och ro?

Blingbling!

23. nov, 2021

För precis ett år sedan skrev jag ett snyftinlägg om hur trist det var att det inte skulle bli revy 2021.

Jag kallade inlägget Bling-bling!!!

Då hade jag ingen aaaaaaning om att revyn 2022 skulle komma att heta just det (med tillägget Cirkus)!

Tänk hur det kan bli!

Är du nyfiken på vad jag skrev i inlägget så klicka på länken!

 

 

http://www.revytokig.se/433097239/6977286/posting/bling-bling?fbclid=IwAR1tyOqrCDBHmnMSDBd-jUL0l8aHmoXvogsPytoa6cGWZsb3e3UXAS3qLqU