4. jun, 2020

Nu har jag testat allt! Vitlök, halstabletter, allergitabletter,en speciell spray.....

Kanske blir det roligare om jag snyter mig i en servett med en clown på! Värt ett försök!

Inte blir det bättre av att det sprang en liten skogsmus över köksgolvet i morse när vi åt frukost!!!! Fälla är laddad INNE!

Tog en tur till Byggshopen i Vansbro och köpte lite bräder. Det ska bli nya trappsteg på förstukvisten. Mannen sågar och skruvar och jag är med och gör motstånd! Det är vår vanliga ansvarsfördelning!

 

3. jun, 2020

Distans. Ett aktuellt ord!

Jag fick ett önskemål från vår regissör om att lägga upp en mapp i Dropbox där vi ska kunna lägga in idéer för kommande revy.

Jag jobbar ofta på distans och gör så idag också. Det funkar oftast bra med mobilen, men idag var det krångligare än vanligt! Först skulle Dropbox göra en "städning" och när den var klar låste sig hela skiten. Fick radera appen, stänga av mobilen och börja om med allt.

Nåväl det löste sig till slut och nu finns mappen och några är t o m inbjudna att lägga in idéer och/eller texter där!

2021 har man ju också lite distans till! Känns väldigt  avlägset!

Social distansering tillämpar vi så klart också!

Vi har alltså distans till det mesta!

Nu ska vi se vem som blir först att lämna nåt i mappen 2021!

2. jun, 2020

Här sitter vi och väntar in åskan! Har jag berättat att vi är helt galna i åskväder? Vi följer nu SMHI's blixtradar och det ser ut som vi har ett antal runt omkring oss! Visst mullrar det lite men det får gärna ta i lite mer!

På revyfronten händer det en hel del! Det kommer att bli förändringar på bl a aktörsidan och i diket. Exakt vad släpper vi inte än. Det kommer i sinom tid.

Idag har vi varit i kontakt med Erik Karlsson i Lännviksrevyn, som hade några frågeställningar han ville dryfta.

1. jun, 2020

Det hände en del för nio år sedan!

Vi kunde ha sålt de första revybiljetterna och vi drog till Cannes på jobbresa. Bland annat.....

Nu har jag haft hela 300.000 ytterligare besök och jag har skrivit inlägg varje dag. Det blir mer än 1.000 inlägg! Nästan alla handlar om revy! Även under icke-säsong.

När jag tittar tillbaka på mina minnen på FB så ser jag att jag säljer ohemula mängder "myggcreme" den här tiden på året också! I år har försäljningen inte tagit fart ännu och jag inser att myggen ännu inte blivit någon plåga! Ja ja, tids nog..,,,

För er som inte vet vad jag pratar om så är det en härlig kroppscreme som doftar svagt och svagt men som myggen avskyr!

Och som av en händelse surrar precis en mygga bredvid mig! 

31. maj, 2020

Idag har vi firat en Prima Donna/Mamma!

Jag kan se att vissa gester jag själv gör på scenen kommer från henne!

Hon var mästarnas mästare på timing och kunde med bara en blick säga det som vi andra skulle behöva flera repliker för att få fram!

Nu är det ca 15 år sedan hon lämnade revyscenen men det kommer fortfarande publik som frågar efter hennes rollkaraktär "Britta"! Anders och Britta var ett mycket omtyckt par och vissa repliker sitter kvar i minnet än!

Just namnet Britta cementerades av motspelaren Anders (min kusin Per-Olof) som hade mycket svårt för att lära sig namn. Britta blev det och Britta fick det förbli!

"Älskarinnan under sängen", "Bjudningen" och "Månfararna" m fl är klassiska revysketcher!