22. apr, 2019

Meditationsplatsen börjar ta form!

Fick en del input till et revynummer av några gäster igår. Har grubblat vidare idag men det lossnar inte riktigt. Nåja, vi har inte manusdeadline än, än mindre har vi börjat repa!🎭

Lovande kontakt med Krille nyss! Det jobbas på många fronter kan jag meddela!

Nu börjar påsken lida mot sitt slut. Njuta lite til, plocka ihop, en sista påskfika och sedan hemåt via IKEA (pågående projekt) och så hämta en cykel jag köpt på en säljsajt på FB. Tänker att det vore bra med en cykel här vid stugan.

Sista påskrycket nu!

Har’e

21. apr, 2019

Den har dagen förra året drog ett gäng kullor med tåg till hufvudstaden för att ...... ja bara för att göra nåt kul. Vi strosade runt i olika smågrupper och väckte en hel del uppmärksamhet! Närmare 70 st var vi detta andra år som detta ägde rum. Första året var de ca fem.

Vi var färggrannare än körsbärsträden i Kungsträdgården, dom bara nästan var i blom.

Folk kom fram och pratade, några föste fram sina barn och tog kort på oss tillsammans. Några undrade var vi skulle uppträda och andra undrade vad vi klätt (ut) oss till!!!

I år drar vi ner igen, men inte förrän 8 juni.

Jag gissar att vi blir ännu fler i år!

 

20. apr, 2019

Igår slet vi ute tills kroppen skrek SLUTA! Var så trött på kvällen att jag höll på somna vid 21-tiden. Då kläcker jag ur mig ”Jag funderade på en smart ommöblering tidigare!” Maken tände direkt och så möblerade vi om. Idag på fm slog vi in de golvlister som vi hittade i en lada. Det har aldrig nog aldrig suttit några i stora rummet, men nu gör det äntligen det!

Nu njuter vi äntligen i solen och förhoppningsvis kommer jag inte på någon mer bra idé som behöver förverkligas....... men man ska aldrig säga aldrig!

Vi fick besked om ett avhopp i orkestern igår, så nu är grabbarna på jakt igen! Hej och hå! Så kan det gå! Undrar nu vem som kommer att hålla takten 2020?

19. apr, 2019

 

Här ska vi skapa en plats för meditation.

Okej, det ser inte mycket ut för världen, men vänta bara!

Meditation, fikastunder eller bara vara....... kanske skriva nån revytext, kanske få inspiration till ett blogginlägg?

Nu dricker vi petterkaffe på förstukvisten. Inte så dumt det heller!

18. apr, 2019

Vi får tillåtelse att låsa upp vägbommen så att vi kan köra bilen ända fram till stugan.

Det innebär att vi kan packa bilen full. Färskvatten, mat och vårblommor. Nästan all is är borta på sjön och om jag är tillräckligt stark så kanske, kanske får vi i båten för årets första roddtur.

Jag kan knappt ta in allt! Så ljuvligt här!!!