Blogg

20. aug, 2018

I lördags hade jag den stora äran att få sjunga på ett bröllop. Bröllopet mellan Therese & Emil i Djura kyrka.

Jag har aldrig sjungit på ett bröllop tidigare och var riktigt nervös, men med extremt duktiga musiker runt omkring mig så gick det riktigt bra. En textrad var fullständigt borta så då lät det nog lite svamligt, men..... på det hela taget är jag nöjd.

Jag trodde inte att jag skulle klara att sjunga mot brudparet för att jag skulle bli så rörd då, men det gick t o m lättare eftersom det ju var dem jag sjöng för! Att lilla Maja (deras yngsta som är född i bil och inspiration till revynumret "Förlossning på väg") klappade händerna när vi började lättade upp min nervositet.

Tänk vad konstigt det är, när man väl är igång med det man ska göra så känns det så bra!

Tack till StikoPer, som dessutom tog sig tid att öva med mig tidigare under veckan, till Ulf Skagerstam på piano och Emils moster Kerstin Granath på fiol!

Sen busade vi med en sång senare på kvällen också. Monika och Tomas Jansson, Hans-Erik och jag sjöng en sång som Monika skrivit texten till. Det är lättare att sjunga när man får busa samtidigt.

 

19. aug, 2018

Ni som sett revyns Therese imitera Annie Lööv förstår hur bra hon är! Den "riktiga" Annie vet om detta och skickade gärna en hälsning, som spelades upp för alla bröllopsgäster, igår när Therese blev fru Nilsén!

18. aug, 2018

Nu är de gifta!!!!!

GRATTIS!

Vi är mitt i festligheterna!!!!

17. aug, 2018

Idag har det varit full fart.

Startade dagen med ett enormt välbehövligt frisörbesök hos Ingrid på Klipperian!

Sedan satte jag igång med lingonsyltkokning och revyadministration. Nu är spelschemat spikat. Premiär lördagen den 5 januari kl 15.00. Sen spelar vi fram till 10 februari.

Kontakter med Susanna på Turistbyrån och producent-Eva och en del messande med flera i ensemblen som inte kunde läsa dokument i Dropboxen. Nu tror jag alla är nöjda!???

Efter lunch kom Elsa och vi cyklade till Framtidsmuseet som numera heter 2047. Där har Borlänge Energi en aktivitet som heter Eldorado. Elsa tog körkort i vägmärken (glädjer en gammal trafiksäkerhets-/vägverkare, förnybar energi och så fick hon köra elbil.

 

Efter detta så hjälpte hon mig koka ännu mer lingonsylt och så gjorde hon snygga etiketter till burkarna. 

En tredje cykeltur för en sväng ner på stan blev det nyss. Bl a ett besök på Musikaffären för att kolla om de hade något saxofonskelett. Det hade de inte.

 

Nu ska vi ladda inför morgondagens bröllop!

All you need is love!

 

16. aug, 2018

Revyarbete är inte alltid glitter & glamour!

Ganska ofta är det administration och planering!

Inte mindre viktigt!

Nu har vi beslutat om repschema och speltider och lagt upp marknadsföringsplan.

Puh!