15. okt, 2019

PR

Ja men så kom då paketet till slut. Det paket som de inte kunde leverera igår när vi lämnade lägenheten i fem minuter - preciiiiiiiis när de kom för att lämna.

Nu ska dessa spridas! 

Idag har jag haft kontakt med ett byalag som är jätteintresserade av att komma med en busslast. De ville ha info inför ett möte de skulle ha ikväll och jag har skickat det vi har klart så länge. Hoppas att det blir en bokning av detta!

Jag har också haft kontakt med vårt nya ljud- och ljusteknik. Vi har diskuterat när de ska börja rigga och vilken typ av mickar vi vill ha. Jag ska inte ge mig in i den diskussionen, för någon tekniker är jag inte.

Nu ska vi hämta ett annat barnbarn än den som jag hade som hjälpreda igår. Idag är det Kerstin, som behöver skjuts till sin dansträning. Hoppas kunna sitta som en liten osynlig fluga på väggen för att kika lite. Mamma Mia har sagt att det är ett väntrum med glasvägg in till danslokalen så det kanske funkar. Efter träningen ska vi hem till oss och äta lax, vilket är den lilla damens favvo! Är man mormor så är man!

Tjoho!

 

14. okt, 2019

Ibland när man har mycket att göra så är det helt fantastiskt att ha en liten hjälpreda på kontoret.

Just den här gången målas det en häxa. Klassen har nämligen haft häxjakt idag och det var mycket prat om häxor på vägen hem. Det måste man så klart dokumentera.

Åh, vad jag önskar att jag kunde ha samma fantasi som en 7-åring!

På den här sidan skrivbordet görs det inte så vidare värst kreativa skapelser. Det tillverkas däremot listor. Listor över saker som är färdiga och listor över saker som ska göras. Listor över musiknummer, listor över vem som ska få den stora äran att se till att det diskas och plockas ihop efter våra rep.

På väg till Fritids slank jag in på H&M för att komplettera med några jeans till ett nummer. Där kunde en av listorna fyllas på.

Igår fotograferades vi. Nästan alla hade fattat vilken tid vi skulle träffas. Nu ska det väljas ut bra foton som kommer att pryda affischer, våra Facebooksidor och andra ställen där det kan vara bra att synas. 

Fem ynka minuter slank vi ut på förmiddagen och då var förstås ett bud och försökte lämna en leverans av reklamkort. Nu går de väl en runda någon annanstans innan vi får dem.

Nu behöver hjälpredan lite hjälp!

Tjoho!

 

 

13. okt, 2019

Idag laddade vi med ett stugbesök innan fotoeftermidag med revygänget!

Vår fotograf Terje Johnsson har nu fotat ensemble och orkester i olika grupperingar. Resultatet kommer ni att få se inom kort!

Vi har också haft ett möte i programgruppen där vi tittat på de texter som kommit in. Några var vi rörande ense om, andra inte lika överens.....

Rullar hemåt, tom i skallen!

Tjoho

12. okt, 2019

Det är hösten 2018. 

Svenska akademien skakas av skandaler och mitt i allt står hon rakryggad, modig och stark.

Bilden, som kom att inspirera mig mycket, tror jag är tagen mitt i hela kaoset. Hon har designat en knytblus och går catwalk med högburet huvud! Runt omkring henne är allt ett enda kaos.

Det var ju bara tvunget att bli ett revynummer! Det blev det också! Ett av de nummer jag är mest stolt över att ha skrivit.

I numret placerade vi Horace Engdal och Kristina Lugn i en sandlåda. Camilla Läckberg dök upp och ville vara med och leka, men hon bedömdes inte platsa i den fina kulturen. Lugn skrämde ut henne från scenen med cigarettrök!

Horace blev lämnad ensam i sandlådan! Han drömmer mardrömmar om Danius och ber om NÅD! I drömmen kretsar inte mindre än TRE Sara Danius runt omkring honom (jag, Maria och Anna) med en text skriven på Duffy's "Mercy". Den första strofen löd:

Du kan be, vad bryr jag mig om dé, med tvivelaktig last, nej du får stå ditt kast, jag ställer mig brevé!

Nu har Sara Danius ställt sig brevé för gott! 

Vila i frid!

11. okt, 2019

Orkestern har soundcheckat och vi är på g i serveringen!

Nu väller det in folk......

Tjoho!