22. feb, 2017

Äpplena faller inte långt....

Våra fina, både inte så nya och några riktigt nya, unga nytillskott.

Maria Gärds, har blivit en kugge i vårt gäng, som det skulle vara svårt att vara utan! Hon har tagit jättesteg i år vad gäller sången och det finns inget som hon bangar för! Hon har koll på ALLT, från sina egna roller till vem som bär ut och in vad och vad var och en ska göra! Hennes finurliga blickar när hon tänker "Nu är Ribba ute och svamlar repliker i fel ordning igen" skulle kunna få vem som helst att brista ut i flabb. Sen anpassar hon sig snabbt efter vad som händer på scen (läs: rättar till Ribbas svammel)!

Isabel Lissjanis, en blivande kugge! Vi gjorde en avstickare till Vansbro för att se en repetition där hon deltog. Vi behövde bara en kort glimt, sen tillfrågades hon om att bl a bli back up för gravida Therese. Utan knot hoppade hon in i sånger, danssteg och sketch samtidigt som hon fullföljde sina scenarbetarsysslor - ibland iklädd finalklänningen! 2018 blir det mer på scen!!!

Elin Sandström, går från klarhet till klarhet. I det tysta gör hon det hon ska! Smidig som en vessla ilar hon mellan att bära in och ut på scen, hoppa in ute i foajén när det är kort om folk där, säljer program och finns till hands i största allmänhet. Så skönt att det finns såna som du, Elin!

För er som har plustjänsten och kan läsa artikeln http://www.dt.se/dalarna/gagnef/bjorborevyn-har-setts-av-3-500-och-laddar-om