11. apr, 2017

Det var en gång 76/77

Det här året hette revyn "Glitter & Stänk"

Tidningarna skriver att vi spelade upp i en nyrenoverad lokal. Tänk om vi vetat att allt skulle brinna upp ett antal år senare.......

F-K skriver "Det är snyggt, det är säkert, det svänger och ja, det glittrar faktiskt om sångare och dansare". De tycker också att det är sång- och dansnumren som bär upp revyn.

Jag har en känsla av att det är i den är tidsperioden som vi börjar lägga än mer glitter och glamour till föreställningarna.

Vi kör ett rockpotpurri, en italiensk kavalkad, Harmony Sisters m m.

Kommunpolikters debatterade resa till Kina avhandlas liksom mögligt bröd på ett bageri i Vansbro kommun. Kan det vara Christer Gruhs och Göran Johansson som vid en brännugn i Skamhed eldar bildäck för att röka ner hela kommunen "och visa dom att Skamhed finns"?

Alf Granberg sjunger en visa om hur det kan komma att se ut i Vansbro 1990! Då var nog det väldigt långt fram i tiden. Kan andra bakverk, t ex pizza från Italien, kan rädda Vansbro från mögligt bröd?

Anders & Britta bantar på Tallmogården med inte så bra resultat. De går på disco men längtar efter "Whispering" och fläsklägg istället för pizza och Anders uppfinner en mycket effektiv värmepanna.

Revyn uppmärksammans även i veckotidningspressen. Allas Veckotidning gör ett stort reportage. Bilden är lånad från den artikeln.