14. apr, 2017

Mina kollegor XVI

Märta Östling

Foto: Annica Gustafsson

Revyns maskot!

Med både mamma och pappa i hårt jobb för revyns fortlevnad så föll det sig väl inte mer än naturligt att hon redan från barnvagnsstadiet fanns med bakom scen.

Tillsammans med mormor Sonja, har hon tillbringat måååååånga timmar i revylokalen, sina få år till trots!

Gjorde debut på scenen i 2016 års upplaga av revyn, när hon tillsammans med Christer Gruhs, gestaltade människor i flykt i vårt mycket omtalade nummer Trojanska Hästen. Det fanns nog ingen som mer gick in för sin roll än hon gjorde i det numret! Då var hon bara 4,5 år. När revyn var över för den säsongen förkunnade hon "Nästa år ska jag ha en egen mygg!". En mygg är, för den som inte vet det, en mikrofon som tejpas fast i ansiktet..... Nästa år skulle hon sjunga, bestämde hon!

Märta är musikalisk, finurlig och har en stark vilja och integritet! Hon är entreprenör och driver en egen hönsfarm med mycket goda ägg. Hon samlar till ett mikroskop och det ska minsann inte vara något leksaks utan ett RIKTIGT!

När det inte är revysäsong är hon med bakom scen på Ingmarsspelet. Tror minsann att det kommer att bli "Lillflicka" av henne där om jag förstått det rätt.

Ser med nyfikenhet och intresse fram emot Märtas framtida roller!