30. maj, 2017

Det var en gång 1996

Revyn hette Time Out

Vi skjuter fram premiären till slutet av februari och kör bara tre föreställningar. Några nya tas med i ensemblen. Karin Lindén, Annika Brask (numera Gustafsson) och Hans Persson. Jag kommer tillbaka till scenen efter uppehåll och revyorkestern, med medlemmar från Björbo och Nås, heter Deep Cee. I orkestern spelar bl a Anders Sandström, som sedan kom att tillhöra ensemblen på scen, men det är en annan historia. Jag och Hans-Erik spelar Drottningen & Kungen. Gagnefs kommun uppvaktar Kungen, som fyller 50 år och Göran upprepar ”Grattttuullllerrrarrrr” ett oändligt antal gånger – de snåla gagnsingarna har ju ingen present med sig.

Anders & Britta får besök från RFSU, eller Räffsu det heter på Björbomål.  En annan sketch bjuder de hem herr och fru Orre och då bjuder de förstås på Höna. ”Ta fram höna nu då, Britta!” är en klassisk Andersreplik!

I baletten ”Toadz” ingår Anki Westblad, Titti Jönsson (Näs), Kristina Danielsson, Hanna Källman och Malin Sandberg. De leds av Stina-Kari Axelsson. De dansar till musik ur ”Den lilla sjöjungfrun”.

Tänk att vi la ner så mycket jobb och så bara körde tre föreställningar!