12. jun, 2017

Det var en gång 00/01

Revyn hette I Förbifarten

Namnet syftar på att riksvägen två år tidigare dragits förbi Björbo.

Vi körde 22 föreställningar och nästan 8000 personer såg revyn!

P-O och Göran (Johansson) har det här året varit med i revyn i 40 år! Hans Persson och Ullis Erkers tar paus det är året.  Jonas Näs ersätter HP.

P-O är gladiator (!) tillsammans med Hans-Erik, Christer Gruhs och Jonas Näs. Åke Strömmer skriver ”Karin Lindén, Eva Erkers, Hans-Erik Bergman och den välsjungande nykomlingen Jonas Näs har höjt den musikaliska nivån i Björborevyn markant.” – Tack för de orden! Åke tycker dessutom att Christer Gruhs och Tobias ”föreställer roligt och som alltid helt utan porträttlikhet diverse kändisar, nåja Tobias är i varje fall rätt lik Radio Dalarnas Tobias Gruhs”. Där fick han till det, Åke!

Åh, vad jag saknar Åke Strömmers recensioner! Han var insatt i revy-genren och visste vad han skrev om. Till skillnad från flera av de som recenserar nuförtiden!!! Ingen nämnd…….

I ett annat klipp står det ”Revyn på succéturné”. Vi fick stående ovationer vid ett framförande i Lindesberg och publikens stående ovationer gjorde tydligen att vi plockade fram ett tio minuter långt extranummer.  Eftersom scenen saknade ridå fick Hans-Erik Bergman hålla samman de olika inslagen med lite prat med publiken, något som an skötte med den äran.