14. jun, 2017

Minnesbilder

Det dök upp på min Facebook idag, ni vet såna här minnesbilder vad man gjorde för några år sedan.

För två år sedan stod vi i monter under Ingmarsspelen. Vi pratade med människor och gjorde reklam för revyn. Bl a hade vi äran av att prata med dåvarande landshövdingen Maria Norrfalk, som inte bara förärades revyns alldeles egna t-shirt, vi fick henne t o m att komma på revyn!

I år kommer vi inte att vara där för att göra reklam. Däremot kommer vi naturligtvis att se spelet! Vi vill inte missa revyns Mats som både auktionist och spelman och inte heller spelets nya Gertrud, Amelie Eiding. Vilket smart drag att välja henne som Gertrud. En "kulla" med rötter i bygden. Det har jag saknat länge! Faktiskt ända sedan Amelies mamma Anna hade rollen. Det blir liksom mer trovärdigt när Gertrud inte pratar "stockholmska"! Lars Schedin, i den andra huvudrollen som Ingmar, såg vi redan ifjol och imponerades av! Vi är dessutom väldigt nyfikna på den nyskrivna musiken av Sofia Östling!

Så gör som vi! Besök Ingmarsspelet i år! Många nyheter, men samtidigt tradition och dramatik! Ett mycket starkt spel på en obeskrivligt vacker spelplats.

www.ingmarsspelen.se