15. jul, 2017

Kalas

Mitt i högsommaren fyller hon år, mitt yngsta barnbarn Kerstin. Ja egentligen fyller hon inte år förrän om några dagar, men då befinner hon sig tillsammans med familjen på resande fot.

Så igår var det stort kalas för henne! Ett dignande fikabord som vi alla försåg oss ifrån. Vi var så mätta att vi inte åt middag förrän efter många timmar!

Grattis Kerstin, 5 år!

Storasyster Elsa och kusinen Kevin hoppade av sig det mesta på studsmattan innan vi skjutsade Kevin till tåget för att han skulle till sin mamma i Tierp. Andra kusiner var på andra håll. Nellie var hos sin mamma, ivrigt väntande på ett lillasyskons födelse. Sixten och Elvira bor i Pixbo och har lite långt att åka till Dalarna. Nu har vi dessutom "fått" tre bonusbarnbarn, Lina, Sixten och Wilmer! Tur att kärlek bara blir större ju mer man delar!

Så här är det i familjer där det varit skilsmässor och boenden på olika orter. Det är svårt att fira alla tillsammans. I vår familj har dessutom revyn "ställt till det". Vi har ofta repetitioner när Mia fyller år så vi brukar få frågan "När kan ni fira mig?". Vi har fått ett dop flyttat för att vi skulle kunna vara med, osv osv.

Vi pusslar och gör vårt bästa!