21. jul, 2017

Det var en gång 2008

Revyn hette En gång tä

Jodå, det blev en gång till efter omstarten 2007.

Nu har vi plockat in Christer Gärds på scenen! Med facit i hand så var ju det ett av våra mest lyckade drag!

I en artikel av Kent Olsson i DT står det att Krille inte hann förbereda sig för audition och inte heller hade tid att delta i den......... vojne, vojne vilken tur att det löste sig till slut!

I en annan artikel av Jonas Stentäpp i DD, svarar jag på frågan om vi valt bort något nummer och varför "Vi har valt bort ett nummer som eventuellt skulle kunna uppröra några. Det handlade om vilka som egentligen är terrorister, men vi var rädda att det inte skulle framgå att vi tar avstånd så det fick utgå".

Jag hoppas, och tror, att vi blivit mer modiga och törs ta upp ämnen som skakar om!

Roland Pettersson, recensent i DD, skriver att det är "Mycket att gotta sig åt i årets Björborevy". Han skriver vidare "Allra bäst är numret Ladies Night, där damerna jagar vildsvin". Tack för den! Den texten skrev jag på Ruslanas melodifestivallåt Wild Dances. Vi både sjöng och dansade och jag kan lova att vi flåsade som vildsvin efter det numret! Synd att inte någon från Rältagården var på revyn, vi som gjorde så bra reklam för deras mat!

Vi tjejer sjöng också ett medley blandat med Madonna och ABBA, där Madonnas lånade ABBAslinga från Hung Up, gick över i ABBA. Det var ett riktigt snyggt nummer.

Vi körde också en låt i piratkläder där vi sjöng om piratkopiering, upphovsrätt och att vi i Björbo minsann alltid använder eget skrivet material! Den texten skrev jag på The Ark's Worrying Kind.

Killarna körde ett otroligt uppskattat Peps Persson-medley!

Jisses vad stolt jag blir när jag tittar tillbaka och minns alla bra nummer vi haft!