18. aug, 2017

Det var en gång 2010

Revyn hette Lokalproducerat

Vi skämtade om pensionärsboende, vi körde ett Bond-medley (Bond och bönder), vi gjorde ett motownmedley killarna gjorde ett bejublat nummer med ett medley på sånger helt utan text - bara nonsensljud.

På den tiden hade vi ofta ett medley som sista nummer innan finalen. Det här året hette det Så in i Norden och hade nordiska melodifestivallåtar som tema. Kommer någon ihåg Islands "Is it true" från 2009? Norges "Mil etter mil" 1978? Finlands "Hard Rock Halleluja" 2006, Sveriges "Diggi-loo Diggi-ley 1984", "Fångad av en stormvind" 1991, "Tusen och en natt" 1999, Danmarks "Smuk som en stjerneskkud" 2000? Vi avslutade medleyt med Norges Fairytale som hade vunnit med dunder och brak! Den blev också finalsång med Mats Lissjanis på fiol!

Magnus Helm gör ett inhopp i revyn men får jobb och flyttar utomlands. Det gör att Christer "Krille" Gärds blir stand in och senare fast medlem av ensemblen.

Krille hade förberett sig för att ersätta Magnus sista spelhelgen och var väl förberedd på detta. En helg tidigare ringer Richard och är rejält magsjuk!!! Vad gör vi då? Krille får hoppa in i Richards roller nästan helt utan förberedelsetid. Han gjorde det med bravur - och resten är historia!