27. sep, 2017

En idérik vecka

Hemma igen efter en veckas energiboost!

En blå anteckningsbok fylldes med diverse idéer, både sångtexter och uppslag till sketcher. Nu gäller det att renskriva och få ner allt till något begripligt.

Eva Ö har kallat till skrivarmöte på söndag och från och med då ska vi hålla till i revylokalen. Det ger lite extra känsla och dessutom kommer vi åt kostymförrådet så att vi kan planera för ev klädinköp. Kläder skulle vi för övrigt köpa i exempelvis Italien. Sååå mycket bling-bling och till bra priser. Undrar om man skulle be om en inköpsresa nästa år.....

Krille har lovat ta med fika på söndag. Det är, som han kallade det, "Hjortolarsleftovers". Vi bakade lite för mycket till de två dagar vi hade hand om fiket på Hjort-Olars. Det har vi glädje och nytta av nu!

Eftersom vi kom hem kl 04.00 imorse så går hjärnan lite på lågvarv idag. Det har mest blivit praktiska saker, t ex så går den femtielfte tvättmaskinen just nu. Det hänger tvätt på tork överallt, torktumlaren stampar och en del är ute på vädring. Tänk att man alltid packar för mycket.