1. okt, 2017

Sista mötet

Idag var det svårt att välja bild. Vi har haft det sista skrivmötet med revygänget innan vi går över i repetitionsläge. Jag kan inte välja en bild som avslöjar för mycket, men eftersom revyn kommer att heta "Nu lyfter vi" så får det bli en bild på en helikopter. Say no more!

Sista skrivmötet.....Då kan man ju förledas att tro att vi skrivit färdigt alla nummer som ska vara med, men så är det inte! Det är bara det att vi behöver gå över i ett annat läge nu och driva processen framåt och då går det inte att stampa på samma ställe fast man inte är helt klar. VI fortsätter att skriva hela tiden. Faktiskt ända in i revyn. Det kan hända saker som gör att manus behöver uppdateras.

Det kommer att bli lika framöver. Vi går från repläge med manus, repläge utan manus, rep med kläder och rekvisita inför tom lokal, det som vi kallar genomdrag - när vi repar igenom hela programmet i rätt ordning, rep med provpublik och så till slut äntligen genrep och premiär. Det är då vi skördar! Lösa trådar knyts ihop till ett sammanhang och vi får respons!

Nu har vi ca 4 månader på oss!

Du kommer väl?!