11. okt, 2017

Mitt i smeten

Titta på kartan!

Mitt i smeten bland stora och inte riktigt så stora revyer, där finns vi - BJÖRBOREVYN!

Kartan är framtagen av Lokalrevyer i Sverige, en förening där vi varit medlemmar i några år. T ex tog vi ju ett SM-Guld 2016 i konkurrens med hela Revy-Sverige. Inte illa pinkat av en revy som håller till på en ort med under 1000 invånare.

Om vi skulle dra igång denna typ av verksamhet idag skulle det kanske falla direkt. Det behövs ett väloljat maskineri för att ro runt en revy. Anledningen till att vi finns idag och är så pass stora som vi är beror på att revyn är uppbyggd under drygt 60 år. 60 års erfarenheter och ett uppbyggt varumärke är GULD värt!

Jag har en del kontakt med övriga revyer. Självklart "grannarna" Borlängerevyn och Horndalsrevyn. Men även lilla Lännviksrevyn. En revy som drivs av en 16-åring, Erik Karlsson! Han producerar, skriver, medverkar och regisserar revyn sedan några år tillbaka!!! Ensemblen på 14 personer är mellan 11-16 år! Kommande säsong har de fått byta (från en gillestuga i en källare) till en större lokal som sväljer mer publik. Jag är stum av beundran för denne kille! Lycka till!

Så vill ni att fenomenet lokalrevy ska leva vidare, då behöver ni köpa biljetter och gå på våra föreställningar!

Jag lovar att det är roligare än att sitta hemma och uggla! Dessutom kan man numera se nästan alla TV-program på playfunktioner så det finns ingenting att skylla på!

Vi har biljettsläpp 25 november! Bara så ni vet!