4. nov, 2017

Repa

Visst ser vi allvarliga ut?!

Det här med revy och texter, det kan vara en riktigt allvarlig historia! Vi jobbar på att alla ska vara delaktiga och det är väldigt viktigt att det är så. Samtidigt tar det väldigt mycket tid när alla ska ha möjlighet att tycka!

Till slut brukar det bli väldigt bra!

En idé som legat och pyrt och idéansvarige inte fått till löste sig helt plötsligt idag, när det kom ny input. Vips så ändrades fokus på var det hela skulle utspela sig och då lossnade proppen!

Vi kämpade oss dessutom igenom en radda händelser som hittills bara funnits som ett ramverk. Nu fick var och en en händelsekedja var personen skulle befinna sig och vad som ska hända då. En del text saknas, men i det stora hela så tror jag att det klarnade för var och en....

Oj, vad jag är luddig med vad vi gjort känner jag! Det måste få bli så ett tag framöver... vill ju inte avslöja alltför mycket.....

Sen fick jag ett utbrott på vårt röriga klädförråd (igen!)! Allt ligger fint sorterat i märkta lådor, men invräkt framför alla hyllor är det lagrat allt möjligt bråte. Nåväl, efter lite rensande och upphängning så blev det lite bättre.  Jag hittade en finalklänning som var försvunnen och som höll på att ge mig "spunk"! En del grejer som inte ska användas i kommande revy förpackades i lådor och så fick Anna-Karin, sömmerskan, plats för symaskinen och hon har börjat fixa lite småsaker.

Det är inte helt nödvändigt att vara crazy för att gilla detta - men det underlättar!

Nu laddar vi för musikrep med orkestern imorgon.

Tack Carina Gärds för god mat och gott fika idag!