13. nov, 2017

Rörigt

Tusenkonstnär skulle vara bra att vara..........

Jag jobbar på att ha struktur, men just nu känner jag mig mest som hon/han på bilden.

I helgen har vi haft sketchrep båda dagarna. Än så länge är vi på läsa-igenom-manus-stadiet och det saknas både inlevelse och rekvisita. Därför gjorde jag en lista på saker som skulle fixas och när jag kom hem efter lördagens rep så kikade jag in på Partykungen, vår hovleverantör av specialgrejer..... Jaha, då var det något som kallades SINGLEDAYS pga att det var den 11/11. Det var 11% på allt. Så då slängde jag iväg en beställning på diverse grejer.

Idag pingade har jag fått leveransbekräftelser både i mobilen och med vanlig post. Många paket blir det!

Precis när jag skulle äta lunch idag så kom det en ny idé på en text. Varför kommer de alltid så olämpligt? Jag kunde inte äta utan var tvungen att skriva ner det jag kommit på så att det inte skulle försvinna. Äta bredvid datorn är inte ett optimalt lunchbreak, men vad skulle jag göra!? Inte bara texten utan även scenografin bara kom till mig!

Kanske ni undrar om vi inte borde ha skrivit färdigt alla texter den här tiden på året. Jo, det kan man ju tycka! Vi har dock inte spikat programmet ännu så kommer det en idé som platsar så kanske något annat försvinner. Spännande!

Jag har också skrivit in de ändringar vi gjorde i helgen i de originalmanus som ligger i Dropbox. Idealläget är att det alltid är den mest aktuella texten som ska ligga där. Sen att vi inte håller oss till manus alla gånger.....