4. dec, 2017

Världens bästa julklappar!

Nu börjar det dra ihop sig till jul. Vi har sedan flera år tillbaka slutat köpa julklappar åt oss vuxna. Barnbarnen får så klart klappar, men även där har vi dragit ner på paketberget.  

Det finns julklappar och så finns det julklappar. Nu ska du få mina två bästa tips om du ändå vill ge någon något. Varför inte slå två flugor i en smäll och göra något som är bra på flera sätt?

Tips nr 1

Köp en upplevelse att dela med den som är mottagare - köp alltså en biljett även åt dig själv. Då har ni något att se fram emot framöver och ni gör något tillsammans! Självklart tycker jag att det bör vara biljetter till Björborevyn.

TIps nr 2

Köp en donation eller ännu hellre en prenumeration av näringsberikade matpaket till barn i Malawi. Den organisation som jag stöttar tillverkar maten på plats i landet, vilket ger arbetstillfällen till lokalbefolkningen och bönderna avkastning för sina skördar. Maten serveras dessutom ofta i skolorna som lunch, vilket gör att barnen skickas till skolan för att få mat och så får de därmed även undervisning.

För bara 200 kr får ett barn mat i en hel månad. Det finns också 2 pack för 330 kr och 5 pack för 795 kr. Jag hjälper gärna till med förmedlingen och du kan också få kort att ge mottagaren, som visar din gåva.

Revybiljetterna kan du köpa via www.visitdalarna.se