13. dec, 2017

Framtiden

När alla andra lägger ut bilder på lucior och tända ljus, lussekatter och pepparkakor......

Då går jag mot strömmen och plockar fram en bild från i somras. Vi körde Revyskola i Björbo. Det här härliga gänget var premiärelever och jisses vad bra dom var!

Det hela gav mersmak så 2018 kör vi igen. Jag vet att Eva Östling har idéer om hur det ska genomföras, men som vi sa idag när vi pratades vid på telefon "Vi tar det SEN, EFTER revyn". Nåja, vi kunde ju inte riktigt hålla oss från att prata om det bara pyttelite grann men håll koll här när vi spelat klart 2018 så kommer det nog att presenteras en och annan idé. Hur ska vi kunna hålla oss!

Vi har diskuterat andra idéer också. T ex idéer runt fredagsföreställningen 26 januari. Då kommer det att hända extra grejer kan jag lova. En viss Sonja håller på att förbereda något där har jag hört viskas.

Hörde nyss att det varit strul med onlinebokningen på www.visitdalarna.se men när jag var in och kollade så funkade det hur bra som helst. En omläggning av datasystemet krånglade till det ett tag verkade det som. 

Mitt i allting så sjunger jag sångstämmor, klär om stolsdynor, pratar med kunder, beställer produkter, slår in julklappar och bokför några verifikationer. Det kallas visst december!

OK då, en Lucia bjuder jag på! Ragge a la 2016!