1. jan, 2018

Ser han inte lite salig ut?

Bilden är från repet i lördags. Visst ser han lite skenhelig ut, Anders, där han står för att göra entré?!

Det här numret bygger mycket på att vi hittar rätt tajming. Visst är det viktigt i alla nummer, men här känns det lite extra. Det är både repliker, ljus och ljudeffekter som måste sitta!

Hörde förresten att Peter, i ljudrummet, har minst 300 olika "cueer" att hålla reda på under en föreställning. En "cue" är något som ska infogas, något som händer. Sen har vi mage att gnälla att "Det där ljudet måste komma in lite tidigare" eller "Sista bilden får inte komma förrän.....". Då kan jag ju dessutom tillägga att många effekter går på våra repliker. När vi inte säger våra repliker som vi ska så kan allt haverera!

Vi har trimmat in inte mindre än fem nya personer på scenen och en ny scenarbetare! De har flutit in bra i gänget, men visst är det mycket att tänka på...... "Ni får inte gå in i byxorna!" kan de få höra! Hur ska de veta att det är sidotygerna som hindrar publiken från att se rakt ut bakom scen.

Nu har vi haft två dagars paus från revylokalen. Förhoppningsvis har texter och annat "satt sig" för nu har vi bara två kvällsrep kvar och så är det genrep på torsdag.

30 nummer med allt vad det innebär av kläd- och rekvisitabyten. Allt rivs av på två timmar. Skrattar och applåderar publiken mycket, vilket vi drömmer om, så blir det några extra minuter!

Tjoho vad vi längtar efter publik!