20. feb, 2018

Braskande rubrik!

I högen med gamla program som vi fick förra veckan så hade det smugit sig in ett par urklipp också.

Titta på rubriken ! "Björbogänget är svårslaget!"

Den numera bortgångne Åke Strömmer tar till stora ord när han recenserar. Det är så jag blir alldeles generad!

Han skriver "Det börjar med ett knockout-nummer med Kickan, Eva och Ulrica Erkers". Inte ens fast jag läser i programmet kan jag förstå vilket nummer han menar......

Vi firar att revyn fyller 50 år och vi gör det, allt enligt Åke, med en helt ny image som varit på gång några år. Han menar att vi satsar mest på musiken och undrar om publiken kommer att uppskatta det nya stuket.

Vidare skriver han "Mats (Lissjanis) gör revyns showstopper, när han i ett nostaltipotpurri river av gamla Platters-dängan Only You så nackhören krullar sig på åhörarna"

Det enda han kunde hitta att anmärka på är att alla sketcher var för lååååånga. Sån' tur då att vi numera har maxtid 4 minuter på våra nummer!

I avslutningsnumret "Cinco Latinos" glömmer jag aldrig när Hans-Erik kom dansandes in med en klädgalge som fastnat i ponchon. Den dinglade för fullt med i dansen och när P-O sedan sjöng fel och sjöng "På gymmet jag tränat min snopp istället för kropp" så höll vi på att dö av skratt. Det var en prestation att genomföra sångtexten den gången kan jag lova!