18. apr, 2018

Jaaaaa

Nog är det bra mycket roligare att svara JA än nej!

Ibland får man frågor som är helt oemotståndliga, som gör att man (jag) svarar ja utan att tänka efter. För om jag tänker efter så infinner sig tvivel som gör att jag kanske svarar nej!

Igår fick jag en sådan fråga och jag svarade ja.

Berättar mer om det senare.

Idag har jag varit på Företagardagar i Borlänge och bl a lyssnat på Anna-Karin Nyberg och Clara Lidström - ni vet bloggerskan Underbaraclara.

De bad oss sätta ett "hårigt" mål. Inte många i publiken fattade, men de förklarade att målet skulle vara så högt så att det verkligen KÄNDES! Det skulle vara så högt att man skämdes om man skulle behöva berätta det för någon. Jag skrev mitt mål lite generat på sista sidan i mitt block så att ingen skulle se. När alla skrivit ner sitt mål så skulle vi berätta målet för den som satt bredvid oss. Jaha! Men det var faktiskt helt OK, eftersom jag inte hade en aning om vem hon var.....

Efter lite diskussion så skulle vi sedan formulera tre saker som vi ska ta ta i för att åtminstone närma oss vårt mål.

Snart kommer sonen hit för att byta däck och med sig har han Nellie och imorgon är det ny företagardag med flera föreläsningar så det får bli imorgon kväll eller fredag som jag tar tag i mitt mål.