12. aug, 2018

Gör om och gör det rätt

Gör om och gör det rätt sjöng tjejerna i de arrangerande revyerna under SM-dagarna.

Göörglad Nya Halmstadrevyn, Laholmsrevyn och Falkenbergrevyn och så LIS förstås!

De rev av en gnistrande entré och inte fanns det något att anmäka på där inte Finalen var också den färgsprakande och full av fart.

Vi blev väl mottagna och kände oss välkomna bakom scen! Det var väl uppstyrt och ordning och reda, vilket förstås är enormt viktigt när så mycket ska roddas ihop på så kort tid!

Vi delade loge med Kalmarsundsrevyn och MOI Entertainment. Vi blev ca 10 pers men det funkade bra det också! Finns viljan så fixar det sig!

Nu gick vi ju inte vidare till finalen och det var ju en besvikelse! Jag trodde inte jag skulle bli så besviken/arg/irriterad som jag blev. Är nog en tävlingsmänniska, trots allt! Nåväl, bryt ihop och kom igen!

Har med oss massor med inspiration och erfarenheter i alla fall.

T ex föreläsningen med Claes Malmberg. Han var både rolig och seriös i en bra kombo!

Vi såg finalföreställningen både på fredag kväll och lördag eftermiddag och det var många bra nummer.

Förutom att jag förstås saknade vårt eget nummer i finalen så är jag mycket förvånad att de två unga tjejerna och killen i Lerumsrevyn inte gick till final. Det var, enligt mig, det bästa sångnumret i semifinalen! De sjöng en sång om att våga säga NEJ! En text av Robert Cronholt till Bo Kaspers låt "Svårt att säga nej" Vi har bett att få en inspelning av låten. Hoppas de kommer ihåg det!

En annan sak jag tar med mig från de nummer vi sett är att inga nummer blir bra om de är för långa!!! Där tycker jag att vi tänker rätt när vi har våra tidsgränser!