23. okt, 2018

Suget!

Det är ca 2,5 månad kvar till Premiär.

Bilden är fotad från balkongen. Där står vi ofta och laddar inför föreställning. Jag kan känna pirret och förväntningarna när jag ser bilden........

 

 

Vi har en hel del jobb framför oss! Vi har haft ett musik- och ett sketchrep hittills. Lite lagom mjuk uppladdning innan vi drar igång på riktigt till helgen.

Igår och idag har jag försökt göra de sista stora beställningarna av kläder. Det kommer att tillkomma grejer som ska köpas, men nu börjar jag känna att det finns hopp. I söndags bad jag om att "få ledigt" från sketchrep för att lämna över det som redan är hemma till sömmerskan. Hon skrev lappar och sorterade och räknade tygåtgånger så det stod härliga till!

Ett klädplagg föll inte killarna i smaken så det skickades tillbaka igår. Nu får jag tänka om lite där......

 

Jag såg att en revy ute i landet hade förlorat sitt förråd där de förvarar kläder. Nu efterlyste de en ny lokal och de ville att den skulle vara ca 80 kvm! 80 kvm!!!!!! Vi har ett klädförråd på max 20 kvm och där finns dessutom en fåtölj, sömmerskans bord med symaskin och en hel del rekvisita utöver kläder. Dessutom kartonger med grejer för serveringen.

Jag fick en fråga för någon vecka sedan om vi ville ha några fina gamla herrkavajer. Var tvungen att säga nej av utrymmesskäl!