23. jan, 2019

2 års firande!

Den 23 januari 2017 beslöt jag mig för att skapa ett ställe att lagra alla mina texter digitalt. Valet föll på Simplesite, en användarvänlig webbsajtbyggare som passade mina enkla behov perfekt. Jag la ner ganska mycket jobb i början på att få till strukturer och katalogisera i mappar. När jag ändå var igång så skrev jag ihop några blogginlägg. Döm om min förvåning när det började droppa in besökare på sidan. Efter några månader bestämde jag mig för att skriva ett inlägg varje dag!

Jag blev så överraskad så vi började fira var tusende besök med en flaska bubbel. Efter en tid, när vi började känna ”Nej, inte bubbel nu igen!” så glesade vi ut firandet till var femtusende besökare. Idag efter två år har jag haft mer än 125.000 besök på bloggen! Inte hade jag väl kunnat ana det! Jag är fullt medveten om att det är mikroskopiskt litet i jämförelse med alla influencers där ute i cyberspace, men för mig känns det jätteroligt.

Idag gjorde vi en tur för att titta till vår stuga och eftersom Hemköp i Dala-Järna ligger i närheten tog vi en tur dit för att köpa Desireebullar att fira 2-årsdagen med. Det är en fluffig kanelsockrad vetebulle fylld med vaniljkräm. Malungsbagarn bakar dessa och de är såååå goda!