6. feb, 2019

Sprängfyllt

Nedräkningen har börjat.

Om några veckor, när vi hämtat andan något, så kommer vi att ha en röj- och avslutningsfest.

Röjet kommer under eftermiddagen att handla om att rensa i klädförrådet! Det är redan fyllt till bristningsgränsen och klarar inte att årets kläder också ska ta plats. 

Röjet under kvällen tror jag att vi ska hålla väldigt internt! Det är en alldeles speciell humor ett gäng som varit så tighta under så lång tid. Det är revyrepliker som blivit "klassiska" redan innan revyn är slut, det är skämt om misstag som någon gjort på scen, det är råa kängor som delas ut......... ja ni fattar!?

På söndag eftermiddag hinner knappt finalen spelas klart förrän vi börjar röja. Det är inte klokt! Några packar ner kläder redan under föreställningen. Så fort ett plagg gjort sitt så åker det ner i tvätthögen. Andra väntar tills senare.

Killarnas loge brukar vi tömma helt så att fastighetsägaren IOGT åter kan börja hyra ut det för möten.

Förra året tog vi hem ALL tvätt. Jag har för mig att det var 8-10 omgångar som gick i tvättmaskinen! I år tror jag vi avstår från det. I en lägenhet med litet badrum finns det liksom inte plats. 

Efter röjdagen återkommer jag med bilder på kläder vi vill göra oss av med. Kanske kan någon annan revy ha nytta av dem?