22. feb, 2019

Att vara uthållig

Hemma igen efter en vecka med lite segt wifi. Så skönt att skriva på laptopens tangentbord istället för på mobilen.

 

Innan vi åkte hade jag en idé om att ta blogg-paus, men sen tänkte jag om.

 

Perseverance = uthållighet, ihärdighet, ståndaktighet, trägenhet

 

Varför skulle jag bryta mönstret att blogga VARJE dag? Jag har gjort det i mer än två år nu och det börjar märkas på antalet bloggbesök! Så kul!

 

På flyget hem dök det upp ännu fler "Nämen, är hela Björborevyn ute och reser?!" Det är svårt då, att släppa tankarna på revy då!

 

Hemma står några rester av de sista blombuketterna vi fick. Tulpanerna har gett upp, men de fina gröna bladen har också varit UTHÅLLIGA!

 

Revyjackan med logo på ryggen, som jag använt varje dag i flera månaders tid får nu åka in i förrådet. Den har också varit UTHÅLLIG, men nu får den vila!

 

Ringde till mamma Kickan för att berätta att vi är hemma igen och hon spelade gamla revyband (troligen på kasett) så det skrålade i huset! "Jag passar på medan far badar bastu, då kan jag spela så högt jag vill!". Hon var ju också UTHÅLLIG med sina 51 år på revyscenen. Nu njuter hon av gamla minnen även om hon sa "Tänk att spela upp när man sjunger själv! Folk kan ju tro att man är mallig!". Jantelagen personifierad!

 

Nu ska jag försöka vara uthållig nog att hålla mig vaken några timmar till. Vi har varit på resande fot sedan femtiden i morse. Resväskorna är tömda, tvätten sorterad, resväskorna nerburna i förrådet, lax ligger på upptining, posten är sorterad och delvis öppnad..... zzzzzzz