31. mar, 2019

Läckert

Summerar en härlig helg!

Startade i fredags med företagarfrukost på Wålstedts lantgård i Dala-Floda. Det doftade nybakat bröd när vi kom och så bjöds vi på både god frukost och företagarmöte.

Imponerades av två tjejer från UF-företaget "Include". De har vunnit flera priser lokalt och går nu vidare till Stockholm för att tävla nationellt. Deras produkt? De har tagit fram en bok, Selmas Resa, som både handlar om mobbing och utanförskap. Den är dessutom skriven på fem olika språk i samma upplaga, bl a svenska och engelska. Fler kan läsa och samtidigt lära sig svenska och engelska.

Smart!

Efter en första övernattning i stugan med mys och eldning ute och inne så drog vi till Leksand på hockey!

Leksand vann andra matchen på raken och stämningen var naturligtvis på topp. Vi stötte på både tränaren och vd'n ute i vimlet i arenan. Det ger ett gott öppet intryck när de ger sig tid till att mingla med publiken. Laget utstrålar spelglädje och trygghet! Precis det vi eftersträvar i revyn!

Idag tog vi en promenad ner till järnvägsstationen för att möta mor & far som varit på semester i två veckor. Mor i kort kjol och barbent! Som hon frös!

Imorgon är det första april......... Just saying! :)