16. apr, 2019

Det kom ett mess

Jamen, hallå! Hur kul?

Fick ett mess i morse. Det var från revyns pianist, Rikard Land.

Det löd som följer:

”Jag vill bara droppa att jag fått lite idéer och inspiration och håller på att skriva några texter till revyn. Träffade Örjan igår (Pettersson, gitarristen, min anmärkning) och bollade och då gick proppen ur så inatt blev det visst lite sömn”

Betänk att Rikard började i revyn den är säsongen! Han kändes aldrig ny, bara självklar!

Hur vi fick tag på honom? Google "pianist i Dalarna" och fick träff på www.landofarts.se . Läste att han jobbat med revyer och att han dessutom kompat en kör som jag tidigare sjöng i, Trafikverkets kör "After Lunch". Slog en pling till körledaren, Birgitta Bengtson, och hon gav goda vitsord! Ja, så enkelt kan det vara ibland. 

Ska bli oerhört spännande att se vad de har för idéer!

Efter detta roliga mess så satte jag igång med att sammanställa Björborevyns röster på bidragen till Revy-SM. Vi var rörande eniga om ett nummer, ganska eniga om två och så var det väldigt splittrat. Precis som det kan vara i en publik också. Olika tycke och smak!

Igår kväll träffades en av de nya arbetsgrupperna i revyn. Vår uppgift var att ta fram mål för revyn samt en tidplan för repetitionsarbetet. Vi spånade också på ett tema för kommande revy och lite idéer till programpunkter, när vi ändå var igång. Vi kunde nog ha pratat hela natten, men avbröt efter några timmar. Tack Monika för det fina värdskapet!