3. maj, 2019

Flera möten och en del nyheter

Igår var det mötesdag!

På eftermiddagen hade vi träff med Susanna och Ulrica på Turistbyrån i Djurås. De ska sälja våra biljetter och vi ville uppdatera dem på nyheter hos oss samt få deras experthjälp på en del frågor vi hade funderingar över. Bra möte som resulterade i många nyheter inför kommande säsong.

Bl a kan jag avslöja att vi kommer att ha ett otroligt tidigt biljettsläpp den här gången. Redan i början av juni! Det ni!

Det blir ännu fler nyheter, men jag håller på resten så länge. Det måste ju finnas lite spänning kvar!

När ska vi ha premiär? Hur många föreställningar? Biljettpris? M m, m m.....

Igår kväll hade vi bjudit in till möte för alla i revygänget för att berätta om vad vi har på gång. Det är ju en hel del förändringar som blåser i revyn!

Det kom ca 40 personer! 

Det var personer från många olika delar av revyverksamheten. Servering, parkering, foajé, biljettkuren, orkestern, värdinnor och så ensemblen och scenarbetare.

En "vanlig" speldag så är ca 60-70 personer involverade i att få det hela att gå runt!

Jag berättade om läget och så fikade vi (förstås)!

Avslutningsvis så släppte vi några ledord för revyn

Vi ska

* Förvalta * Förädla * Förnya *   

revytraditionen i Björbo. Och så la vi till Förtäring eftersom vi tycker det är enormt viktigt att fika och äta när vi träffas!

Mest diskussion blev det om namn på revyn 2020. Det förslag som vi tidigare hade kommit fram till vann INTE gehör i gänget! OK! Då gör vi om det! Nu finns ett antal förslag på en FB-sida som de flesta har tillgång till och så kommer det att ske en omröstning.

Det är viktigt med samarbete och delaktighet! 🙂