15. maj, 2019

Roligt nästan jämt

Ja nog kan man väl ha det roligare!?

Idag har vi varit till vår bokföringsfirma Xbase i Leksand för att få hjälp med vår deklaration.

Det dagliga bokföringsjobbet gör jag löpande under året, men när det drar ihop sig till deklaration så tar vi hjälp av proffs. Lena Dahlgren har gjort detta jobb åt oss under flera år och vi kunde inte vara nöjdare! När vi kommer dit så är allt förberett och så går hon igenom och förklarar pedagogiskt hur hon tänkt och om det är så vi vill ha det. Vi tar tacksamt emot! Så underbart att få den hjälpen!

Nu är allt klart och jag har pytsat in några kronor till Skatteverket! Klart för i år! JIPPIE!

Ikväll ska vi heja på barnbarnet Elsa, som ska springa Älvrundan. Väldigt kul att bo så nära att vi lätt kan vara hejarklack. Älvrundan är ju bara några minuter från där vi bor.

Förresten är det nu ganska precis ett år sedan vi bestämde oss för den här lägenheten. Igår för ett år sedan så hade vi en bokad visning och det kändes direkt att "Här vill vi bo!!!". Bara några dagar senare skrev vi kontrakt. Raketfart - precis i vår smak! Att vi inte hade tänkt börja vår lägenhetsjakt förrän till hösten blev plötsligt en bisak. Det gäller att fånga tillfället i flykten! Vi har inte ångrat oss en sekund!

Tjoho!