9. jul, 2019

Astrid

Kloka Astrid!

Jag önskar att jag kunde formulera mig som hon! Knivskarpt men ändå med värme! Klokt och tänkvärt! Allt på samma gång.

Nog hade hon väl varit värd Nobelpriset?!

Själv har jag en period av idétorka! Det ramlar in det ena förslaget efter det andra i vår digitala idélåda inför revyn 2020 "Kullagret". 

Kanske beror idétorkan på att vi knappast ger oss tid för reflektion och eftertanke. Får vi en minut ledig så jobbar vi. Vi jobbar med snickring och målning och vi jobbar med vårt företag. Vi säljer hudcreme som aldrig förr! Lagret tar slut och jag beställer hem mer och undrar som jag ska få hyllvärmare....... men inte då! Nu har det kommit ett nytt paket idag. Det innehåller ännu mer "myggcreme", som den kallas i min kundkrets. Det är ingen myggcreme, det är en skön hudcreme, men myggen gillar den INTE. Inte knotten heller för den delen även om den är mest effektiv mot mygg. 

Emellanåt mellanlandar vi i Forssa, i lägenheten som vi nu bott i under ett helt år. Vi tvättar och duschar och kikar lite på TV. Vi provianterar inför nästa stugbesök och vi kollar posten och hämtar paket.

Fick förresten ett telefonsamtal från revyns regissör, Monika Jansson, som hade lite info som hon ville dela med sig av. På semester, i en lucka, tänker hon på revyn. Kanske är hon lika revytokig som jag?!