26. sep, 2019

Paket, paket, paket......

På flygplatsen igår, i kön uppför trappan till planet, var det några som knackade på våra ryggar "Är Björborevyn ute och flyger och far?". Det var ett par från Mockfjärd. Jag t o m hamnade bredvid dem på planet och vi hade hjärtans roligt under turen. Tappade bort dem i väntan på bagaget, som kom ovanligt fort, och uppfattade aldrig deras namn, men med lite detektivarbete så har jag lokaliserat kvinnan. De har varit på revyn i många år och trodde att deras kompis redan bokat biljetter! Kul med återkommare!

Vi har varit borta i en vecka och gårdagen startade väldigt tidigt. Vi åkte buss, vi flög, vi åkte flygbuss igen, vi åkte bil och kom hem till Forssa i halvåtta-tiden.

Då åker vi, så klart, direkt till Coop för att hämta ut paket. Paket som innehåller grejer till revyn. T ex skorna som jag beställde bara för ett par dagar sedan.

Vaktmästar'n bar och bar. Paket och resväskor.

Nu ska alla ges möjlighet att prova. Sedan ska vi slutbeställa rätt storlekar. Det har sina utmaningar att köra revy på en liten ort där merparten av aktörerna är bosatta på andra kringliggande orter. Det är mycket som ska stämma!

Mitt i stöket av all tvätt så revyadministrerar jag, har kontakt med regissör Monika, kontaktar mässfolk, kommer ikapp med mailsvar och ekonomiadministration.

Nä, nu tar jag en promenad! Det är privilegiet av att ha mitt flexibla liv! Love it!