30. sep, 2019

Skräckslagen!

Finns det någon i min läsarskara som gillar att höra en inspelning av sin egen röst. En röst som ska berätta om mig själv och vad jag gör i revyn, vilka olika roller jag har och vad jag har på (Kul)lagret.

Ja, nu har jag det gjort i alla fall.

Annica har en ambition att var och en i revygänget ska presentera sig själv i en liten kort videofilm.

Först ut ville hon ha undertecknad. Kanske pga att jag fr o m i år tagit på mig rollen som producent, förutom andra roller jag har och har haft. 

Nåväl inspelningen skedde i revylokalen och när jag kommer dit så är det som att det är dömt att misslyckas med att prata något annat än björbomål. Hans-Erik brukar säga att, när vi åker från Borlänge till Björbo, så pratar jag svenska ända tills vid svänger av i Djurås. Då slår björbomålet igenom. Det är också märkligt att med vissa personer så pratar jag självklart björbomål när vi träffas face-to-face, men när det blir telefonsamtal så KAN JAG INTE prata annat än "svenska" - med samma person!!!! Nog är det konstigt?

Nåväl, ni som ännu inte gillar/följer Björborevyn på Facebook, det är dags att göra det nu! Då kommer ni att kunna ta del av nyheter och händelser samt få personliga presentationer av var och en i gänget.

Igår beställde jag en kul grej på nätet. Det är rekvisita som först kommer att stå i skyltfönstret vid Turistbyrån i Djurås. När sedan revyn drar igång så kommer grejen att finnas i lokalen, kanske på scenen, kanske i foajén, vem vet.