1. okt, 2019

Glitter & Glamour

Man kan ju tro att vi vältrar oss i glitter & glamour, vi som håller på med revy.

Ja, det händer ju det också. Men om det är 10% glitter så är det nog 90% planering, listor, provningar, byten, ändringar ........ m m.

Idag gör jag listor för att kommande torsdagsmöte med en del klädprovningar ska ske så smidigt som möjligt. Det är både scenkläder och skor för ensemblen men också revyjackor för de nya i gänget runt omkring.

Har varit på Panduro och diskuterat dekorgummi, som kanske blir en detalj i entrén. Det blir en hel del klippa och klistra om det blir så. Batikfärg fanns det där också kollade jag. 

Jag har också lovat gänget att få testa en macka som jag döpt till KULLAGRET. Så nu ska det köpas in en del ingredienser. Har haft kontakt med Camilla, som är ansvarig för publikserveringen, som var nyfiken på min idé. Får väl se om den hamnar på menyn i vinter. Hon var i alla fall tillräckligt nyfiken för att komma på mötet för att smaka....... to be continued.

En reporter från Siljan News kommer för att skriva ett reportage. Undrar vad hon kommer att ha för frågor och undringar. 

Nu är det ungefär 100 dagar kvar till PREMIÄR! Det låter mycket men kommer att gå i raketfart!