8. okt, 2019

Andas ut

Det är mycket som ska klaffa!

I torsdags provade vi scenkläder, som vi också ska ha på en fotografering nu på söndag. På fredag morgon kompletterade jag provstorlekarna så att alla ska få byxor i sin rätta storlek. Förutom hela ensemblen och orkestern så är fotograf bokad. 

Hur skulle det nu gå med beställningen? Kommer kläderna i tid eller faller hela planeringen?

Idag fick jag en avisering om att paketet gick från Lübeck i morse kl 06.51 och från Köge pakkecenter i Danmark kl 14.28. Planerad leverans till mig imorgon. Måtte det nu inte bli något strul på vägen!

Ett annat paket på väg hem innehåller fransar. Alltså inte lösögonfransar utan tygfrans. Det gick från Nässjö igår 20.09. Ska inte vara med på fotografering så det är inte lika bråttom med det. Nog är det häftigt att kunna följa leveranser på detta sätt. 

Igår kväll korrekturläste jag en artikel som sedan publicerades redan i morse. En del reportrar är snabba. Ett märkligt foto på mig där hon bad mig titta upp mot scentaket. Förstod inte varför och ännu mindre nu när det är publicerat. Varför skulle jag titta upp i taket? Finns ingen förklaring i texten. Nåja, allt behöver man kanske inte förstå!

Idag har jag skrivit ett förslag till finaltext och gått igenom idélådan med texter och gjort en klassificering i ja, kanske och nej. Det är tufft att sålla men så klart nödvändigt. Jag har sållat bort ett eget textförslag också.

Fick sedan ett mess av en revyare "Ring mig när du kan!". Vad hade hänt? Jag ringde så klart bums och fick ett lugnande besked. Det var bara lite information hon ville lämna. Puh!

Vidare har jag räknat köttbullar. Ja, det är faktiskt sant. Måste se hur många mackor en påse Mamma Scan's räcker till. Vi ska ju ansvara för servering på en musikkväll på fredag.

Ja, det var ett dygn i mitt liv. Från det ena till det andra - till det tredje!

Men nu - KAFFE!