15. okt, 2019

PR

Ja men så kom då paketet till slut. Det paket som de inte kunde leverera igår när vi lämnade lägenheten i fem minuter - preciiiiiiiis när de kom för att lämna.

Nu ska dessa spridas! 

Idag har jag haft kontakt med ett byalag som är jätteintresserade av att komma med en busslast. De ville ha info inför ett möte de skulle ha ikväll och jag har skickat det vi har klart så länge. Hoppas att det blir en bokning av detta!

Jag har också haft kontakt med vårt nya ljud- och ljusteknik. Vi har diskuterat när de ska börja rigga och vilken typ av mickar vi vill ha. Jag ska inte ge mig in i den diskussionen, för någon tekniker är jag inte.

Nu ska vi hämta ett annat barnbarn än den som jag hade som hjälpreda igår. Idag är det Kerstin, som behöver skjuts till sin dansträning. Hoppas kunna sitta som en liten osynlig fluga på väggen för att kika lite. Mamma Mia har sagt att det är ett väntrum med glasvägg in till danslokalen så det kanske funkar. Efter träningen ska vi hem till oss och äta lax, vilket är den lilla damens favvo! Är man mormor så är man!

Tjoho!