19. okt, 2019

Nödrop

Hur ska det gå?

Signe Svensson har kört över sina glasögon med rollatorn!

Hon har gjort en efterlysning i Radio Dalarnas Sök & Finn, hon har kontaktat optiker, hon har limmat utan framgång och hon har dammsugit loppisar. Inget napp i radion, optikerna har inte hennes styrka +1000, limmet släppte och silvertejp blev för fult (hon är lite högfärdig också) och på loppisarna har hon inte haft någon framgång.

Igår träffades vi över en kopp kaffe med hennes hembakade bullar. Jag avstår från att berätta vad hon kallade dem, då det inte lämpar sig i skrift och inte heller är särskilt PK. Bullarna var i alla fall de godaste jag ätit! Tack!

Anna-Lena, alias Signe, är ju den enda i världen som deltagit i både Björborevyn OCH Borlängerevyn (där hon fortf är med). Det var kul att prata erfarenheter om våra likheter och olikheter. 

Vi han med både revyprat, fika och att testa ögoncreme med Lumi Spa, en sorts mjuk borste som är som ett gym för den känsliga huden runt ögat. Faktum är att när hon testade på ena ögat så blev hon så "sned" att hon genast körde på andra ögat också. Nu är hon som ny på båda ögonen därför vore det extra roligt om någon kunde fixa fram ett par rejäla brillor åt henne!

Kom igen nu! Vem har glasögon liknande dem på bilden?!