7. nov, 2019

På plats

För någon dag sedan berättade jag om att jag köpt en crosstrainer på en säljsajt. Nu är den hämtad och levererad till revylokalen, tillsammans med lite annan rekvisita.

Åh, vad jag längtar efter att få revya!

Idag fick jag ett mess från revyns pianist Rikard, som inte riktigt hängde med i alla turer om musikval o liknande. Vi har en Spotifylista där all utvald originalmusik ligger. I vår textdatabas finns sedan alla texter som är skrivna på musiken. Texterna har så klart helt andra namn är i originalet vilket så klart gör det hela mycket förvirrande. Nåväl, jag tror att jag redde ut det hela.

På söndag börjar revyrepet med gym på det närliggande "På G". Nästan hela gänget drar igång ett gympass kl 09.00 och sedan är det gemensam frukost (då ansluter HELA gänget). Tänk att alla vill äta.....

Har också bett våra värdinnor i foajén att dyka upp för att prova ut storlek på de kläder de ska ha. Har en förhoppning av de två plagg som redan finns på plats ska passa. 

Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att jag beställt några burkar av den här

http://hjartatsrum.se/apotekare-gyllenbom/kvacksalvarhonung/


Jennie, som driver Hjärtats Rum, är så serviceminded! Hon fixar leverans med kort varsel. Har aldrig träffat henne, men säger TACK och BOCK!