19. nov, 2019

Tusen tankar

Kvitton, beställningar, storlekar, ändringar, listor, texter, telefonsamtal, beslut......

Ja, insidan av min skalle ser ut ungefär som på bilden. Nu har jag plockat fram ett 1000-bitarspussel som vi fått av Linda, goda vänners dotter. Hon gillar också pussel och vi brukar byta med varandra.

Jag tycker det är så skönt att göra något som inte kräver annat än att hitta precis den rätta biten, den som har rätt form och färg och som liksom hamnar på rätt plats utan att den behöver tryckas på plats.

Man kan faktiskt likna revyarbetet med att pussla ihop ett pussel. Alla lösa trådar som sakta men säkert hamnar på rätt plats. Ibland kommer en bit fel, men då brukar man känna att det inte är riktigt rätt och så flyttar man på några bitar och DÅ faller allt på plats!

En annan hjärnrensare är promenader. Tog en entimmestur idag mitt på dagen när det är åtminstone ganska mycket dagsljus. Vilken ynnest att ha möjlighet att göra detta.

Ikväll ska vi ta influencavaccin. Inte vet jag om det hjälper, men vi har gjort det i flera år, mest med tanke på att revyn. Skulle vi någon gång sluta så är jag säker på att det skulle slå till med kraft och så skulle vi få ångra det. Vi brukar inte känna av sprutan mer än lite ömhet/värme efteråt.

Nåväl ett rörigt inlägg från en rörig person!