21. nov, 2019

Nytt i diket

Jamen titta så fint de gjort!

Det har suttit gamla trasiga ljudabsorbenter på väggarna i orkesterdiket och vi har länge tänkt att det borde göras något åt dem. Med digitala trummor är det inte längre nödvändigt med plattorna så de togs ner och så fick vi väggen målad i mattsvart! Jättesnyggt blev det! Tack du/ni som fixat! (Foto: Hans-Erik Bergman)

Fick OK på mitt repschema för 1 december av vår regissör. Det är ett virrvarr av klockslag, revynummer och aktörer i det. Nu kan vi vara effektiva och parallellrepa musik och sketch. Planerna var att köra ett riktigt lång rep på söndagen så att vi skulle få en ledig helgdag innan den riktigt intensiva fasen tar vid. Nu blir det en "normal" replängd mellan 10 - ca 16.30 så hinner vi ut på ev julskyltningar o dyl.

Endast ett paket att hämta hos hovleverantören COOP i Forssa idag. Det var ett gäng dansstrumpor från www.dansbutiken.se (Nej vi är tyvärr inte sponsrade!) Det duger INTE med vanliga nylonstrumpor. De håller inte för slitaget och vi hinner oftast inte byta om de går sönder under föreställning heller. Dyra är de men nu fanns de på REA. Så bra!