25. nov, 2019

Slutspurt

Nu går vi in för slutspurt!

Ja, inte för själva revyn då, utan för sista veckan med Gagnspris!

T o m 30 november kan du köpa biljetter för 250 kr/vuxen och 180 kr/ungdom t o m 18 år. Från 1 december går vuxenpriset upp till 295 men ungdomspriset står fast hela säsongen!

Passa på att köpa i julklapp! Mycket roligare att få en upplevelse än en grej!

Biljetter köper du på www.visitdalarna.se och/eller 0771 - 62 62 62.

Det är måndag idag, en måndag efter två mycket intensiva repdagar. Lördagen ägnades åt sketchrep och då hade vi samtidigt Öppet Rep så det kom en hel del personer och tjuvkikade! Undrar om de fattade vad vi höll på med? En del rekvisita visade sig bli ännu bättre än förväntat och vi skrattade så tårarna rann.

Lilla Bianca, barnbarn till Peter, hälsade på. Vi fjäskade med leksaker och annat men det hon tyckte var roligast var självklart att knalla runt PÅ scenen! Mittpunkten för allas blickar charmade hon hela ensemblen!

Vår hovfotograf Terje Johnsson tittade förbi och fotade lite från repet. 

Scenmästare Lasse tittade förbi och vi enades om att nu är det hög tid för nya byxor! Ja inte för någon av oss då utan de svarta sidoridåer som gör att publiken inte ser ut genom scenen och ut i kulisserna. De är lappade och lagade och nu hittade vi nya revor som vi inte sett tidigare! Hur de uppkommit är en gåta! Ingen skyldig har anmält sig..... Google är bra att ha. Vi hittade svart, flamsäkert och ljudabsorberande tyg. Nu ska det beställas och sys. Hoppas vi hinner!

Igår, söndag testade vi vad orkestern går för. Från kl 10 till kl 16 fick de inte en lugn stund. Varenda musiknummer hann vi gå igenom. Nåja, Carina's goda lunch gjorde vi självklart paus för. 

Kommande helg har vi unnat oss en hel dags ledigt från revyn. Lördagen kommer det inte att pågår några repetitioner i revylokalen. Att tankarna ändå är i texter, sångstämmor osv .... nåja, det får man väl ta! Söndagen kommer däremot att repa BÅDE sketch och musik. Någon måtta på ledighet får det ändå vara!

Idag har det varit en massa administration för att komma ikapp. Yvonne flänger runt och jagar rekvisita och Hans-Erik skriver listor.  Jag försöker uppdatera de texter som ligger i vår gemensamma databank så att allt ska vara enligt "verkligheten" när Ljud & Ljusteknik kommer på plats. De behöver korrekta manus att gå efter. Jag markerar också vilka som har sångsolon och vilka som körar. Det gäller ju att balansen blir rätt.