4. dec, 2019

Jaga på loppis

Idag har vi jagat en speciell grej på loppis. Utan resultat tyvärr! Vi får leta vidare. Vi har också fixat grejer till lotteriet och vinkeljärn till scenarbetarna.  Ja, det blev en del rännande hit och dit.

Mitt i rännandet så nådde besökssiffran på bloggen 230.000! Det ska vi fira med Glubbel, som jag skrev om igår. Det märktes direkt när räkneverket var i funktion igen. Så skönt. Jag som trodde att jag skrivit något dumt som retat upp de flesta av er bloggbesökare så att ni slutat följa mig. 

Har haft kontakt med vårt nya Ljud & Ljusteam som kommer att börja rigga hos oss på lördag. På lördag kommer också en av våra sponsorer för att filma och skriva artikel. 

Kontakt med vår scenmästare Lasse som berättade att tyget till byxorna kommit. Det är inte han själv som ska ha nya byxor, utan i detta fallet så är det scenen som ska få ny "kostym". Byxor på en scen är tyg som avdelar själva scenen från vad som händer vid sidan av, om ni förstår vad jag menar. Det är ett (ofta) svart tyg som ska ha ett tungt fall, vara flamskyddat och ljudabsorberande. Tyget har kommit idag och kardborreband som ska sys på är på väg imorgon el fredag. 

Camilla som sköter serveringen för publiken aviserade att en ny leverantör är fixad för bröd samt att kaffebryggare modell stooor är bokad.

Annica, som ligger hemma i influensa, jobbar från sängläget med programbladet och annat.

PUH! Så många detaljer som ska fixas. Tur att många jobbar och sliter!