5. dec, 2019

Det går troll i saker

Skulle skicka ut ett repschema idag inför söndagens musikrep.

Jag använde förra helgens grund och rättade lite. Precis när jag skulle klicka på spara så såg jag att två sångare skulle få en onödig lucka i början av dagen och då bytte jag plats på två musiknummer. Lägger sedan ut det på vår gemensamma plattform och får ganska snart "Det står fel klockslag i schemat". Så klart! Klockslagen flyttade ju med när jag bytte plats. In och rättar, tar bort inlägget på FB och lägger ut ett nytt Klart? Nej! Efter en stund så kommenterar samma person, vi kan kalla henne Anna, "det stämmer fortfarande inte"! Tredje gången gillt så tror jag nu att det finns ett tidsmässigt rättat schema.....

Har under förmiddagen hunnit med en del julklappsinköp till barnbarnen och haft kontakt med några kunder som beställt fler "myggcreme"! Den s k myggcremen är egentligen ett mycket skönt body butter som, trots att det doftar ljuvligt för oss människor, har en avskräckande effekt på myggen. Massor av kunder i somras har nu insett att det är lika skönt att använda på annan tid än under myggperioden.

Nu struntar jag i datorjobb ett tag. Ska ut på tur. Först hämta maken på sitt konsultjobb, sedan skjutsa honom till ett annat möte. VIdare till Dala-Järna där Anders på AE Reklam har tryckt text på tyg som ska sys på våra scenkläder. Det ska vara klart för hämtning och när jag ändå är i närheten så hämtar jag, lite affischering i Västerdalarna kanske innan maken ska hämtas upp från sitt möte. Vi ska sedan vidare på en middag med Ingmarsspelens styrelse med efterföljande sittning hemma hos ordföranden m fru. Det ska bli trevligt!