6. dec, 2019

Instabox!

Idag hämtade jag ett paket som levererades via Instabox.

Beställningen gjorde jag onsdag kväll och paketet fanns i sin box redan ca 15 tim senare!

Supersmidigt! Inne i butiken, där vi brukar hämta paket, stod en lååååång rad personer och köade för att få sina paket. Jag knappade enkelt in min kod som jag fått via SMS och KLICK så öppnade sig luckan till boxen där mitt paket låg. Inget köande som tar tid och ork! Så smidigt!

Easy like a plätt!

Nej, jag är inte sponsrad att skriva om denna relativt nya leveransmetod.

Idag har vi käkat julbordslunch på IKEA. Det var faktiskt riktigt gott, men miljön är ju .......... tja......  IKEA. Det var mycket folk och inte jättemysigt.  Vi syns bra med våra revyjackor och vid bordet bredvid oss ropade en dam "Vi ska ha möte i vårt PRO på tisdag och bestämma när vi ska gå på revy"! En annan dam berättade om alla år hon besökt oss och att hon var bekant med min moster Gunvor och hennes man Melvin som minsann hade bokat sååå bra biljetter åt deras grupp i alla år. 

Efter lunchen skjutsade vi mamma (primadonnan från ett tidigare inlägg) och far till flyget för resa till två veckors värme. Hoppas de får en fin avkoppling med sol och värme.

Efter detta åkte vi till Hönsarvet och spelade in en "Vaktmästare". Det var länge sedan nu, men när det kommer önskemål på revyns FB-sida så får vi ju ställa upp!

Igår träffade vi en man som flyttat hem till Nås efter många år på annan ort. "Jag har varit på revy varje år sedan jag flyttade tillbaka. Jag njuter av varje minut hos er!"

Tänk att vi får lovord från så många. Så roligt att få respons! Vi suger i oss och njuter!

Lite jobbigare när beställa varor kommer och är FEL!  Ett svart kardborreband kom och var knallgrönt! Så kan vi ju inte ha det! Nu är det rätt färg beställt från en annan firma som lovade snabb hantering!

Gör om! Gör rätt!