21. jan, 2020

Skapande

Idag har jag skrivit en ny text. Det är inte till revyn den här gången, utan till ett annat tillfälle. Vet inte om det är officiellt att detta ska vara med där så jag kan inte berätta vad det är för ett tillfälle.

Jag blev tillfrågad om detta mitt i när vi repeterade som intensivast och jag bad dem återkomma när vi var igång med föreställningar, för då brukar det lugna ner sig.

Sagt och gjort. Igår kväll samlades fyra kvinnor som ska skriva en text ihop! Vi ska skriva om var sin olika tidsperiod och min del skulle vara först. Jag fick också i uppgift att skriva en inledning och en avslutning.

Vi pratade gamla minnen och det skrattades mycket. Vi surrade en hel del så det tog några timmar och det mesta vi pratade om var inte det vi skulle skriva om..... Så kan det gå!

Nåväl, nu i morse satte jag mig och skrev. Ibland funkar det att bara börja utan att tänka så mycket. Jag fick i alla fall ihop något.

Först tyckte jag att flödet i bilden var avig. Kan man börja med att skriva för att sedan tänka? 

Men jo, ibland funkar det.

Efter denna kreativa stund unnade jag mig en lång promenad i strålande solsken. Idag är solen uppe i sju timmar! Det går åt rätt håll! Fåglarna kvittrade så det stod härliga till och jag fick en sån himla längtan efter stugan vid Nåsen. Började fundera på vad som ska göras där men känner att det först och främst ska vara att njuta!