11. feb, 2020

Texter

Ni som eventuellt är intresserade av mina texter i revyn kan gå in under fliken "Revytexter" här på startsidan.

Sidan är nu uppdaterad med årets texter. 10 st blev det i år. Ibland får jag önskemål om från någon i publiken att få läsa en text och det blir jag jätteglad för. Ifjol t ex hade ett par besökare uppfattat några ord i en sketch på olika sätt. Då ville de att jag skulle bringa tydlighet i vem av dem som hade rätt. Det visade sig att båda hade rätt men på olika sätt. 

Jag förstår att det är mycket att ta in när man besöker en föreställning. Att då hinna med i alla ordvändningar är så klart inte helt enkelt. Det är så mycket som händer på scenen. I år, t ex, så hade vi ett nummer där vi var utklädda till skator, kycklingar och flamingos. Många skrattade åt att vi såg så roliga ut och tyckte nog att det räckte med det, men om man lyssnade på texten som vi sjöng så var det faktiskt ganska seriöst...... Så kan det bli! Huvudsaken att man blir berörd på ett eller annat sätt.

Idag har det varit upp och ner. Vaknade av telefonen och ett tungt samtal. Det pågick i nästan en timme........ Efter några timmar ringde samma personer och då var allt så bra igen. Sån't är livet.

Efter det kom en granne och ville visa en tidning med roliga historier (!!!). Sen kröp det fram att hon nog ville ha sällskap och ville bjuda på kaffe. 

Några möten senare tog jag en promenad i det soliga vädret. Det var så underbart skönt. Två telefonsamtal kunde jag avverka under promenaden dessutom. Ett privat och ett jobbrelaterat.

Nu tar jag lite mötesledigt för att bl a slutföra den städning som jag försökte mig på tidigare under dagen. 

Hit & Dit, Upp & Ner.......

Ikväll är det möte igen. Förberedelser inför en grej på lördag.

Hej och Hå!