12. feb, 2020

Fula trynen

Så här såg det ut när vi lämnade lokalen efter sista föreställningen.

De två fula gubbarna har gjort sitt och kommer att tryckas ner i en kartong. I en annan kartong skulle jag vilja trycka ner originalen! Den kartongen skulle däremot inte förvaras i vårt klädförråd utan på ett betydligt hetare ställe...... say no more.

Killarnas loge tömdes i en rasande fart så att det rummet blir öppet för andra bokningar. Det som inte åkte i tvätthögar, återlämnades till rättmätig ägare eller togs hem för förvaring vräktes in i tjejernas loge för att göras färdigt senare.

Senare blir troligen imorgon förmiddag. Hans-Erik har ett halvdagsjobb i byn och då hänger jag med och passar på att fortsätta sorteringen.

Lisbeth, vår kassör, gör ett fantastiskt jobb med all ekonomi. Hon sorterar kvitton och betalar ut reseräkningar för brinnande livet! Sån' himla tur att hon finns!

En person messade i morse och undrade varför vi inte fick den sedvanliga officiella avtackningen efter sista föreställningen. Jag undrar detsamma och kunde inte ge något svar!

Det var INTE vår uppdragsgivare, IOGT, som var de skyldiga vill jag påpeka. De bjöd minsann på smörgåstårta till hela gänget som tack för säsongen!