25. mar, 2020

Delad glädje

Ett av mina mest gillade inlägg på Facebook den senaste tiden var en bild på kålpudding!!!

Som ni förstår så kunde vi inte äta upp hela denna sats själva så det blev en del i frysen.

Nu har båda mina "päron" fyllt år. Mamma i torsdags och far idag. Då de sitter i karantän så har vi bara swishat förbi. Idag fick de bl a ta del av en låda med ovan nämnda kålpudding. Hoppas den smakar! Någon hjälp med inköp behövde de inte då Tempo i Björbo erbjudit sig att plocka ihop varor som sedan kunde hämtas färdigpackade utanför affären. Vilken bra service!

Tidigare under dagen var vi en sväng till Nåsen. Vi invigde de nya tallrikarna med att äta nygräddade våfflor, Hans-Erik's recept! Supergott! Han hann också med att riva den gamla disk/tvättbänken då vi bestämt att vi ska ha en sittgrupp där istället. Vi ramlade ju över en del möbler när vi sökte en trädgårdssoffa, soffan som ska hänga mellan två tallar nere vid sjön. Där ska njutas kan jag lova.

Idag var det bara is på bortre delen av sjön och innan vi åkte hemåt så började även den delen spricka upp. I blåsvädret drog stora isflak kors och tvärs över sjön. Vilket skådespel. Undrar hur det ser ut när vi kommer tillbaka? Troligen kan vi lägga i roddbåten för årets första tur. En hel månad tidigare än i fjol.