26. mar, 2020

Tomt

Allting är tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något!

Efter att ha haft en almanacka som varit proppfull sedan i sepember så gapar nu april tomt. Däremot finns det ju alltid saker som ska göras. Det är bara det att det mesta inte behöver göras som en bokad aktivitet. En del administration har så klart tidpunkter. Det ska rapporteras moms och periodisk sammanställning t ex. Finns det något tråkigare än periodisk sammanställning? Den har t o m ett helt ologiskt datum, som inte sammanfaller med t ex momsrapporteringen. Varför?

Av många anledningar känns det skönt att vi går mot ljusare och varmare tider.

För det första är jag ingen vintermänniska. Jag tycker inte om mörker och snö och jag gillar t ex inte skidåkning. Har aldrig gjort! När jag var i yngre tonåren lovade jag mig själv att "När jag blir vuxen så ska jag aldrig behöva åka skidor!". Bortsett från en mycket kort sejour i den alpina världen så har jag troget hållit det löftet. Det var ju så att jag aldrig tog mig vidare från knappliften och det var inte kul!

För det andra så sägs det ju att Covid-19viruset inte trivs i värme och att det därför kommer att klinga av när det blir varmare. Det blir ju samtidigt mycket lättare att umgås med människor när det blir varmare ute. 

Igår uppnådda jag mer än 280.000 besök på bloggen. Det blev bubbel så klart!