4. apr, 2020

Vilken skillnad

Den är bilden är tagen för nästan exakt två år sedan, närmare bestämt 12 april 2018. Vi hade fått hjälp att ta ner en hel hög med jättestora granar. Kvar fanns ris, massor av granris! Tänk er att nästan varje gren var lika stor som en normal julgran. Vi eldade och eldade och eldade. Om jag minns rätt så eldade vi två stora brasor i sju hela dagar innan vi var klara. Väldigt mycket snö var det också, som ni ser.

Detta minne tar jag med mig när vi nu om ett par dagar ska premiärbo för säsongen. Jag ska elda och elda den här gången också, men nu är det den stora stubben, som jag skrivit om i tidigare inlägg, som ska bort. Det känns som "a piece of cake" om man jämför.

Idag gick för promenad genom ner genom centrum. Vi slank in på Herman's Bistro för att inhandla en lunchmacka. Vi tog med den hem och satt på balkongen och åt. I lä var det faktiskt riktigt varmt och skönt. Att vi lagt trätrall på golvet gjorde också att det kändes mer ombonat än när vi bara hade cementgolv. Tänk vad lite piff kan göra!