14. maj, 2020

Jaaaaa - PLUS!

Igår blev jag uppringd av revyns kassör. Hon hade fått in den sista pusselbiten för ekonomins exakta slutresultat!

Jag är så stolt och så nöjd så jag (nästan) spricker! Vi har ett större plusresultat än förra året.

Vi gjorde om hela revyns organisation, vi bytte ut flera nyckelpositioner, nya aktörer kontrakterades, delar av ensemblen hoppade av i slutskedet, vi spelade färre antal föreställningar.... Ja det finns ingen hejd på hur mycket som var nytt och som ändrade förutsättningarna.

Först tänkte jag skriva att "trots detta......" men jag ändrar mig till "tack vare detta" så kunde revyn överleva! Ingenting ont som inte har något gott med sig! Vi skapade något som går att bygga på för framtiden. Nu kan andra orosmoment sätta käppar i hjulet, men då är det ingenting som vi kan påverka!

Jag är i den fasta övertygelsen att kommande säsong ska bli ännu bättre än den vi nu genomfört! Nu när allt nytt har satt sig. Allt fungerade inte till 100% men alla har fått sagt sitt om vad man tycker kan förändras/förbättras. Det ska vi ta tag i!

Just nu är vi inne i ett vakum. Ett vakum som gör att allt ligger på is. Det frustrerar mig till vansinne ibland. Ifjol kunde vi släppa biljetterna redan i juni. Det kommer inte att ske i år.

Jag kan i alla fall lova att vi är laddade till tänderna för att säga att 2021 är på gång!

Just you wait and see!